LJEPOTA

#yellowhairdontcare ili kako žuta kosa može izgledati super. Imamo par ideja kako je nositi

Ako volite otkačene boje za kosu i probale ste barem dvije, sigurno vam je palo na pamet kako bi bilo fora imati žutu kosu

Zadnji put kad sam bila kod frizera, po običaju sam se izblahjala (to radim dva puta godišnje) i moja kosa je izgledala kao savršena podloga za toplu žutu boju. Frizerka i ja zajedno smo konstatirale kako bi to isfurala bez problema, međutim, nisam bila sigurna u to pa sam ostala u ugodnoj zoni i ofarbala se u ružičastu koja mi je već sad kao prirodna.

Međutim, moja frizerka je ostala pri tome da isprobamo žutu i danima smo razmjenjivale fotografije uspješnih lookova i moram priznati da žuta i nije tako loša kao što zvuči. Iako za sada ostajem pri ovoj nijansi s kojom sam se već dobro saživjela, istražila sam neke super inspirativne lookove.

Kate Moss je 2014. godine u kampanji za modnu kuću Alexander McQueen nosila žutu zalizanu kosu i pritom izgledala senzacionalno, Lady Gaga ju je nosila za vrijeme snimanja spota Applause, a nedavno smo mogle vidjeti Angelinu Jolie sa žutom kosom u editorijalu magazina Harper’s Bazzar. Može vam se sviđati ili ne, ali funckionira dosta dobro.

 

View this post on Instagram

@yuka_hair_makeup ⚡️

A post shared by @ egpjournal on

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba