VIJEST

Rezervirajte si novi ONI kalendar za 2021. godinu i tako podržite rad udruge Krijesnice

Prodajom inicijalne naklade od 150 ONI kalendara po cijeni od 125,00 kuna prikupila se ciljana donacija od 15 tisuća kuna

Zbog vrlo velikog interesa i dobrih reakcija na kalendar, organizatorica je uspjela organizirati dotisak novih 150 ONI kalendara. Na raspolaganju su još samo 72 jer su ostali već rezervirani i prodani onima na listi čekanja koji nisu uspjeli ući u prvi krug. Od novog seta kalendara donacija za Krijesnicu je 70kn zbog povećanog troška tiska te drugih organizacijsko-logističkih troškova.

Prodajom ovog seta prikupilo bi se dodatnih 10,500kn za podršku rada udruge Krijesnica. Ukupno 25,500kn na koje se dodaje iznos od prodaje ilustracija na aukcijskoj izložbi u koju se možete uključiti do 22. prosinca do 12 sati na Facebook stranici bara Botaničar.

Uz lijepi kalendar s 13 ilustracija koje možete uokviriti, kalendar uključuje paket od šest vouchera s popustom na kupovinu kod partnera, malih domaćih craft proizvođača i kvalitetnih brendova. Uključivanjem vouchera podržavamo lokalno u ovim neizvjesnim vremenima, a svi oni podržavaju projekt i dodaju vrijednost kalendaru za svakoga tko ga kupi. Prijatelji projekta su Buzdovan – Prvi hrvatski craft cider, Kokolach – Veganski i sirovi kolači, People2People – Ghee i namazi od orašastih plodova, Luftbremzer – nagrađivani zagrebački artisan gin, Korica – Prva hrvatska artisan pekarnica i Kofer – shop za poklone i mala čuda stvari posebnog karaktera.

Čekaju vas ilustracije renomiranih mladih umjetnica i umjetnika: Marina Mesar – OKO, Marin Remić, Tea Jurišić, Maja Biondić, Nikola Grabovac, Nikolina Žabčić, Mislav Lešić, Ivana Pipal, Nikica Jurković, Rina Barbarić, Dominik Vuković, Jelena Oroz i Slaven Kosanović – Lunar.

Kako do kalendara?

Kalendare rezervirate putem vanja@djelovanje.hr ili putem poruke na Instagram profilu gdje ćete dobiti sve informacije u vezi uplate, a preuzeti ih možete u dućanu Kofer, Gundulićeva 13., a za vas koji niste u Zagrebu moguće je slanje poštom. Što reći za kraj? Rezervirajte svoj kalendar, odaberite ga kao dar koji spaja ugodno s korisnim & plemenitim za “pod bor” svojim najmilijima ili svojim zaposlenicima i partnerima.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube