NOVI BREND

Jeste li već čuli za Mr. Ink? Upoznajte ovaj hrvatski brend proizvoda za njegu tetovaža

Mr.Ink je brend koji je usmjeren na njegu nakon tetoviranja

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja i igračaka, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s novim brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: Mr. Ink

Brend se bavi: njegom tetovaže nakon tetoviranja. Mr. Ink smanjuje crvenilo i iritaciju kože te ubrzava proces zarastanja tetovaže. Napravljen je od potpuno prirodnih sastojaka te ne sadržava niti jednu kemijsku komponentu koja djeluje invazivno na kožu. Pogodna je za osobe s osjetljivom kožom sklone alergijama, koje jako vole tetovaže, ali njihov tip kože im to rijetko dopušta.

Flick Factory

No, bitno je napomenuti da Mr. Ink ne služi samo za tretiranje kože nakon tetovaže, već za bilo koju vrstu neugode na koži poput opekotina, opeklina od sunca, alergijskih reakcija, ekcema, dermatitisa. Također, ako ju nanesete na usne, budite sigurni da nećete pogriješiti.

Brend je pokrenut: prije godinu dana, taman prije korone i popratne karantene, tako da kada oduzmemo pauzu radi nastale situacije, krenuli smo prije šest mjeseci, dok se sama ideja rodila prije četiri godine.

Flick Factory

Pokrenuli smo ga jer: smo shvatili da svojim klijentima nakon tetoviranja ne možemo ponuditi kremu od prirodnih sastojaka koja će im zarastanje tetovaže učiniti što lakšim, bržim i bezbolnijim, nego ih upućujemo u ljekarnu po proizvod široke namjene. Odlučili smo to promijeniti i krenuti u projekt izrade aftercare kreme od potpuno prirodnih sastojaka te ponuditi tržištu domaći proizvod na kojem se radilo vrlo brižno nekoliko godina.

Flick Factory

Može se razgledati i kupiti: Više informacija o proizvodima i aktualnostima možete saznati na Instagram i Facebook profilu. Krema se može kupiti u tattoo salonima naših distributera ili naručiti direktno od nas preko Instagram ili FB stranice. Online trgovina je u pripremi.

Cijene se kreću: oko 80 kuna, no ovisno o naručenoj količini prilagođavamo cijenu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba