Super fino,
super smart

Dobro došli na gastro platformu koja otkriva kako
kuhati omiljena jela na zdraviji način, kako
organizirati svoju špajzu i kako pametnije kupovati

Powered by Vegeta logo
?

Smatraš se gastro znalcem ili to tek planiraš postati? Riješi gastro kviz brzine i znanja i osvoji vrijedne poklone s kojima će kuhanje biti još zabavnije.

Darujemo 3 čitatelja koja točno i najbrže odgovore na pitanja, vrijednim i finim Vegeta paketom proizvoda. Sretno!

Započni

Origano je mediteranska, višegodišnja biljka poznata po aromatičnom mirisu i okusu.

Točno
Netočno

Ružmarin je neizostavan začin kod pripreme ribe na gradelama te kod pripreme mesa, a posebno piletine i janjetine.

Točno
Netočno

Bosiljak nije jednogodišnja zeljasta biljka poznata kao začin.

Točno
Netočno

Sušeni peršin treba čuvati u hermetički zatvorenoj posudi na hladnom, suhom i tamnom mjestu.

Točno
Netočno

Origano je porijeklom je iz južnih krajeva Europe, a kao začin najčešće se koristi u Italiji, Americi i Meksiku.

Točno
Netočno

Origano je najbolje dodati pri kraju kuhanja kako bi se naglasio njegov prirodan okus.

Točno
Netočno

Osušene listove ružmarina ne treba čuvati u čvrsto zatvorenoj posudi na hladnom, tamnom i suhom mjestu do 6 mjeseci.

Točno
Netočno

To je to! Tvoje vrijeme je spremljeno.
Upiši podatke za prijavu na natječaj.

Pošalji

Tvoja prijava je spremljena. Hvala na sudjelovanju!

Recept tjedna
S blogericom Anom Špelić pripremili smo shakshuku, genijalno bliskoistočno jelo idealno za ljeto Pročitaj više