Powered by
?
Smatraš se gastro znalcem ili to tek planiraš postati? Riješi gastro kviz brzine i znanja i osvoji vrijedne poklone s kojima će kuhanje biti još zabavnije.
Darujemo 3 čitatelja koja točno i najbrže odgovore na pitanja, vrijednim i finim Vegeta paketom proizvoda. Sretno!
Započni
Origano je mediteranska, višegodišnja biljka poznata po aromatičnom mirisu i okusu.
Ružmarin je neizostavan začin kod pripreme ribe na gradelama te kod pripreme mesa, a posebno piletine i janjetine.
Bosiljak nije jednogodišnja zeljasta biljka poznata kao začin.
Sušeni peršin treba čuvati u hermetički zatvorenoj posudi na hladnom, suhom i tamnom mjestu.
Origano je porijeklom je iz južnih krajeva Europe, a kao začin najčešće se koristi u Italiji, Americi i Meksiku.
Origano je najbolje dodati pri kraju kuhanja kako bi se naglasio njegov prirodan okus.
Osušene listove ružmarina ne treba čuvati u čvrsto zatvorenoj posudi na hladnom, tamnom i suhom mjestu do 6 mjeseci.
To je to! Tvoje vrijeme je spremljeno.
Upiši podatke za prijavu na natječaj.
Tvoja prijava je spremljena. Hvala na sudjelovanju!