SAŠIJ SVOJ TREND. ZNAMO KAKO

Mala škola šivanja Singer mašinom

KRENITE

Zašto danas i vi ne biste nešto sašili?

Iskusna krojačica Marija Šorša na omiljenoj SINGER PROMISE 1412 mašini pokazala nam je kako skratiti traperice, trendi preurediti staru traper jaknu i sašiti svoj cool ruksak od stare traper jakne

Pozvali smo u goste Mariju Šoršu, autoricu bloga Diva koja šiva da nam pokaže kako koristiti novu Singer Promise 1412 mašinu kod kuće. Želimo napokon naučiti šivati i same stvarati svoje modne kreacije, obavljati male popravke i biti originalne! Baš poput Marije Šorše koja je počela šivati kako bi spasila svoje omiljene traperice u tinejdžerskim danima. Nosila ih je neprestano, one su se trošile, a mama ih je stalno krpala. Dok jednog dana nije rekla da ne može više krpati stare traperice pa je Marija odlučila uzeti stvar u svoje ruke i naučila kako da ih popravi sama.

Šivanje

Kroz godine je naučila šivati i krojiti pa danas šiva odjeću za sebe i produžuje život staroj odjeći koja treba tek neki popravak. Svoje znanje dijeli na blogu Diva koja šiva, a došla ga je podijeliti i s nama te nam je pokazala kako prenamijeniti tri stara komada od trapera.

“Odabrale smo traper jer se za jedan par traperica, od uzgoja pamuka do gotovog para, potroši 7.600 litara vode”, kaže Marija. “Traper je u prvotnom obliku dizajniran da traje zato smo mu pokušale produljiti život. Sašile smo torbu od stare traper košulje, stavile ukrase na jednu traper jaknu i jedne stare traperice pretvorile u trendi cropped model.” Dok smo od nje učile kako šivati, prisjetile smo se svojih baka, koje su također imale svoje SINGER mašine na kojima su stvarale modna čuda.

Šivanje

Marija, baš kao i mi, oduševila se novom SINGER PROMISE 1412 mašinom jer je jednostavna za korištenje, praktična, a ima sve tehničke karakteristike koje su potrebne da svaka žena s lakoćom može šivati za potrebe svoje obitelji te, ukoliko ima volje, lako može postati i profesionalka.

Inspirirajte se u našoj maloj video školi, otkrijte kreativku u sebi, nabavite svoju šivaću mašinu SINGER PROMISE 1412 i krenite!

Cropped traperice

Traper jakna s aplikacijama

Traper shopping torba

Infografika Singer

Dobra odluka

Evo zašto nabaviti SINGER PROMISE 1412

Šivanje

Tko god od nas pomisli na šivanje, prva asocijacija je SINGER mašina. Od davnina ona je pojam za šivanje i tradiciju, to je uređaj koji je moralo imati gotovo svako kućanstvo. SINGER je sinonim za šivanje još od 1851. godine. Duh praktičnog dizajna i kreativnih inovacija koji je krasio kompaniju na početku nastavlja se i danas jer razvija proizvode za sve razine šivanja. Proslavili su se s mnogo „prvih na svijetu“, uključujući prvi cik-cak šivaći stroj na svijetu, prvi elektronički šivaći stroj, a sada su ponosni na najnaprednije kućne strojeve za šivanje i vezenje. Od izrade odjeće i predmeta za uređenja doma do vezenja i prošivanja, SINGER je posvećen pomaganju ljudima da se izraze svojom vještinom šivanja. SINGER je zadržao svoje vodeće mjesto u industriji do današnjih dana zbog svoje stalne predanosti kvaliteti, pouzdanosti, inovaciji i uslužnosti.

Šivanje

SINGER PROMISE 1412 za sve potrebe

Naučiti šivati lako je i zabavno uz šivaći stroj PROMISE 1412, osmišljen upravo za početnike u šivanju. Ovaj šivaći stroj pružit će vam sve osnovne funkcije nužne za sjajan početak. Zbog lakog postavljanja konca, jednostavnog izbora boda i besplatnog pribora, početno postavljanje je lako i brzo! Prilagodite svoje projekte koristeći neki od 12 programa šivanja, uključujući automatsko bušenje rupica za gumbe u 4 koraka i podesivu duljinu boda. Godinama ćete uživati u radu na ovom šivaćem stroju! S tom mašinom možete ostvariti sve svoje kreativne potencijale te postati prava krojačka zvijezda i hobi pretvoriti u pravi posao, ako to želite. Uz SINGER PROMISE 1412 šivanje je užitak!

Odlična za početno i napredno šivanje

Ovaj stroj pruža osnovne značajke koje su vam potrebne za početno i napredno šivanje. Iznenadit ćete se što sve možete sašiti na ovom jednostavnom i voljenom stroju. Ima 12 PROGRAMA ŠIVANJA: 5 osnovnih šavova, 3 dekorativna šava,3 elasticna šava i šav za automatsku izradu rupica za gumbe u četiri koraka. Ima 18 funkcija šavova, omogućava ravno i cik-sak šivanje, izmjenjivu dubinu uboda, a čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje. ‘Slobodna ruka’ omogucuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima. Ugrađeni spremnik osigurava lak pristup uključenom priboru. SINGER PROMISE 1412 ima i gumb za promjenu šavova, gumb za unazad, prostor za dodatni pribor, ručku za prenošenje te ugrađen motor i lampicu za rasvjetu. Sada je prava prilika za nabaviti je jer joj je akcijska cijena 1.399 kuna umjesto 1.699 kuna.


Od 08.5. do 30.6.2019 možete nabaviti Singer Promise 1412 po akcijskoj cijeni od  1.399 kn, a uz kupnju Promise 1412 na poklon dobivate i knjigu od 190 stranica „Šivanje za svakoga“. Šivaću mašinu možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: SINGER HrvatskaEmmezetaElipso, Svijet Medija, eKupiBazzar. Više o akciji možete pogledati ovdje.