TREND

Znamo gdje nabaviti viralne tajice s TikToka koje, navodno, baš svima dobro stoje

Redovito su rasprodane

Društvena mreža koja ovih dana u prvom redu stvara i ukida trendove je bez sumnje TikTok. A kad mlađe generacije ondje nešto proglase poželjnim, možete računati na to da će se razgrabiti s polica trgovina, kako onih fizičkih, tako i virtualnih. Upravo je to bio slučaj i s Real Me High Waisted Crossover tajicama američkog brenda Aerie, za čiju je popularnost zaslužna Hannah Schlenker. Ona ih je sasvim slučajno kupila u jednom trgovačkom centru, shvatila da u njima izgleda bolje nego ikad, objavila video u njima – a ostalo je povijest.

@hannahschlenker

They’re back! Head over to @aerie to get yourselves a pair of my favorite OFFLINE by Aerie Crossover leggings! #AerieREAL #aeriepartner

♬ original sound – Hannah Schlenker

Model Aerie Crossover tajica visokog struka redovito je rasprodan, a postale su masovno popularne jer, navodno, baš svima stoje gotovo jednako dobro. Tvrtka Aerie kompletne je zalihe ovih tajica obnavljala čak pet puta, a kako sada stvari stoje, to će nastaviti činiti. Naime, i u ovom je trenutku na službenoj stranici dostupan tek ograničen broj ovog modela, u svega dva različita uzorka. No, dobra je vijest da dostavljaju u Hrvatsku, pa ako vam se baš jako žuri provjeriti stoje li i vama kao salivene, možete ih naručiti ovdje, po cijeni od 316,95 kuna.

View this post on Instagram

A post shared by Aerie (@aerie)

View this post on Instagram

A post shared by Hannah Schlenker (@hannah13schlenker)

View this post on Instagram

A post shared by Aliya | fitness + fashion (@aliyag_fit)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba