SKINCARE

Sadržaj omogućava Medikor Beauty

Znamo gdje nabaviti hit masku na tržištu koja bi mogla zamijeniti odlaske u kozmetički salon

Anti age LED maska za lice stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina te tako liječi niz problema s kožom, od pigmentacije i akni do gubitka kolagena.

Sve je više kozmetičkih tretmana koje zahvaljujući modernim beauty uređajima možemo obavljati iz svojih domova, a posljednja izazovna godina tu je praksu dodatno potencirala. Jedan od takvih tretmana uključuje tretman lica LED svjetlošću i nije teško zaključiti zašto je terapija svjetlom postala toliko hit. Tretman LED svjetlošću nije invazivan, siguran je, praktičan i dobro istražen način liječenja niza problema s kožom, od pigmentacije i akni do gubitka kolagena.

Svjetlosna terapija djeluje pomoću različitih valnih duljina svjetlosti za stimuliranje određenih stanica kože, potičući specifične akcije. Crveno svjetlo djeluje na stanice fibroblasta, koje su odgovorne za proizvodnju strukturnih proteina kolagena i elastina, a redovita primjena dovodi do željenih rezultata. Medikor, hrvatska tvrtka koja već 25 godina na tržište donosi razne premium beauty uređaje za zdravlje i well-being, sada u ponudi ima i Rio Beauty faceLITE anti age LED masku za lice.

Sanja Ebip Jagatić

Rio Beauty faceLITE klinički je dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene. Maska je dizajnirana tako da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože i tako stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i cjelovitom tretmanu lica.

Sanja Ebip Jagatić

Kako se maska koristi?

Najbolje kod Rio Beauty FaceLITE maske je jednostavnost njezina korištenja. Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku deset minuta dnevno u bilo kojem trenutku – dok se opuštate, čitate ili radite. Nakon tretmana nanesite hidratantnu kremu, serum ili Rio Beauty Hydrogel masku za lice, koja je posebno dizajnirana za uporabu uz ovaj uređaj. Preporuka za korištenje je tri do četiri puta tjedno svaki drugi dan u razdoblju od mjesec dana. Već nakon tri tretmana tjedno tijekom četiri tjedna bore se smanjuju do 41 posto, a koža je mekša, glađa, hidratizirana i regenerirana.

Ovu masku te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58, Zagreb), na njihovom web shopu ili u odabranim ljekarnama, a sva prodajna mjesta možete pogledati ovdje.

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog poizvođača Beurer, a sve ih se može i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba