LJEPOTA

Zlatna manikura može biti obična, a može imati i mali zaokret. Odabrale smo 14 koje su nam baš cool

Party sezona je već lagano krenula, trgovine su puno svečane odjeće pa ne treba zapostaviti ni odgovarajuću manikuru. Poželjni su zlatni detalji

Zlatni detalji su obavezni kada krene party sezona. Bilo da se radi o modnim dodacima poput torbica ili sandala, rajfova ili ukrasnih ukosnica ili samo šminke. Sa zlatnim glitterom na očima nećete nikada pogriješiti, ali ako ste raspoložene za malo manje ekstravagancije onda je manikura idealan izbor.

Svakoj kombinaciji dat će elegantni pečat i uopće ne treba biti dosadna. Može biti tek točkica za postojećoj, a može biti i francuska manikura složena od folija. U nastavku imamo nekoliko prijedloga.

View this post on Instagram

? Nails of Crosby Street // Volume 30 Caroline Lahti @caroline_flora, owner @florabrookny 1. What inspired your manicure? I’m maid of honor this weekend, so wanted something to match my slate-blue dress, I went in thinking of getting something wild but really loved the simplicity of this one. 2. How did you pick your color combo? I used the one from the book?, but I like how it’s subtle but still has that sparkle. 3. In one word, how does your mani make you feel? My mani makes me feel fancyyyy. I’m a florist so rarely do my nails since they get ruined, so having a nice mani like this is a big treat. 4. Favorite Crosby Street store? I love Industry West. I did an install there a few months back and met the designer who was so sweet. I love their modern, unexpected pieces. 5. Three things you're obsessed with right now? Work/flowers (always) haha, Zillow (apt hunting), @lindsayfondo and @vmorris41.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

View this post on Instagram

Soft metallic sweeps give Heaven + Earth a subtly ethereal effect.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

View this post on Instagram

Jesenski trendovi u RAŠPI ?? . Ponovno smo bile vrijedne i za vas pripremile nekoliko primjera manikura koje će nas veseliti u sezoni pred nama . Ove jeseni vraćamo se zemljanim bojama, nezaobilaznim nude nijansama, radit ćemo palete jedne boje u različitim tonovima, a volimo i strastvenu crvenu koja je bila i ostala go to nijansa kad se jednostavno ne možete odlučiti ?? Sve to upotpunit ćemo nail artom po izboru; naša predviđanja i dalje idu u smjeru nail folija koje obožavate, iako će se tražiti i motivi raznog bilja, cvijeća, efektni diskići u raznim bojama te dotticure koji je definitivno izborio svoje mjesto pri vrhu ljestvice . U svakom slučaju, pitajte nas za prijedlog, a mi ćemo u našoj magičnoj kutiji pronaći nešto baš za vas ?✴️? . Podsjećamo vas da ništa od navedenog nije pravilo i da je možda i najvažnija smjernica za sve nas – Nije trend ono što se nosi, nego ono što se meni sviđa. Ako birate po tom principu osjećat ćete se dobro, samopouzdano i ispunjeno jer se slušate, jer ste vjerne sebi i svom stilu . Drage dame, ugodan dan i uvijek budite svoje✴️ . Vole vas i vesele vam se vaše nail doctors Anita i Marina ???❣️

A post shared by RAŠPA (@noktiraspa) on

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba