VIJEST

Živite brzo, a ostanite mladi. Revolucionarna YSL linija za njegu kože dostupna je u Zagrebu

Kada je u pitanju njega kože, uvijek težimo najboljem. Zato nam je jako uzbudljiva nova kolekcija YSL Beauty

Za YSL Beauty možemo reći da je predvodnik u njezi kože i uvijek pomiče granice kako bi kreirao neki novi prozvod. Osim što je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, došao je i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova. YSL luksuz nikada nije bio ovoliko učinkovit, inovativan, čist kao u novoj kolekciji Pure Shots.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

UŽURBANI ŽIVOTNI STIL VIDI SE NA NAŠOJ KOŽI

Dermatolozi, znanstvenici, botaničari, stručnjaci za stil života, sve su to ljudi koji čine tim koji se bavio ovom inovativnom linijom za njegu kože. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto.

Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim. Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože.

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum Night Reboot i linija Pure Shots kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću. U njima je prisutna dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak: koža je nahranjena i tretira se u srži, ispravljaju se veći znakovi na koži te je koža trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja.

SERUM NIGHT REBOOT VODEĆI JE U LINIJI

Night Reboot vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini. Šećer ove biljke izdvaja se putem hladnog i sporog postupka ekstrakcije koji je posebno osmišljen za potrebe brenda YSL Beauty.

Ovaj serum obnavlja kožu oštećenu vanjskim štetnim utjecajima. Kaktus kraljica noći uspoređuje se s melatoninom u avangardnom in vitro ispitivanju. Melatonin je ključna molekula koja se izlučuje tijekom noći te regulira metabolizam i obnavljanje kože, no znanstveni savjetodavni odbor YSL-a otkrio je da neuravnoteženi životni stil i neregulirani biološki sat (nedostatak sna) inhibira njegovo lučenje i time oslabljuje sposobnost oporavka kože.

Kraljica noći dokazano je podjednako učinkovita kao i melatonin kada je riječ o poticanju i potenciranju obnavljanja kože. Kolekcija je dostupna u douglas.hr, a u galeriji pronađite neke proizvode.

Dnevni serum 745,00 kuna

Refil kreme za njegu lica 669,00 kuna

Noćni serum 745,00 kuna

Losion za njegu lica 439,00 kuna

Krema za lice 835,00 kuna

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube