NOVO MJESTO

Zagreb ima novu shopping adresu s totalno cool brendovima. Zavirili smo unutra

Flow Concept Store je nova shopping oaza u ulici Matka Talovca 3

Zagreb je postao bogatiji za još jednu shopping adresu – Flow Concept Store. Otvoren je u travnju, a mi smo ga odmah posjetili i saznali što sve nudi. Vlasnica Marija Burić rekla nam je sve o tome kako je nakon 15 godina rada u računovodstvu i financijama otvorila concept trgovinu.

ZAMISAO JE PREDSTAVITI MANJE POZNATE BRENDOVE

Aleksandar Selak

Marija nam je za početak ispričala kako je nakon više od 15 godina rada u sektoru računovodstva i financija i spoznala da je to posao koji je više ne ispunjava, te se odlučila otisnuti u poduzetničke vode i napraviti totalni profesionalni zaokret.

“S obzirom na to da sam oduvijek voljela modu i odijevanje i maštala o otvaranju vlastite trgovine, napokon sam se odvažila pokrenuti taj projekt i evo nakon nekoliko mjeseci i hrpe administracije danas je tu Flow Concept Store.” Dodaje da je glavna zamisao predstaviti visoko kvalitetne i relativno nepoznate modne brendove hrvatskom tržištu, koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete.

BIRA BRENDOVE KOJI ODGOVARAJU NJEZINOM UKUSU

Aleksandar Selak

“Nastojim birati brendove koji odgovaraju mom ukusu, koje volim i cijenim, a kojih nema na našem tržištu. Modna scena je prepuna neistraženih high street brendova i moram reći da uživam otkrivajući ih.” Jedan od brendova koji su za sada dostupni u ponudi je Intuitiva New York iza kojeg stoji divan dvojac Sabina i Tahir Bisić, mladi entuzijasti koji su razvili brend u New Yorku, gdje je i njegovo sjedište, a proizvodnju organizirali u susjednoj BiH.

“Riječ je o brendu koji promiče samoodrživost i pravednu trgovinu. Posebno bih izdvojila njihove papuče izrađene od ovčjeg krzna koje su postale hit na društvenim mrežama.”

Aleksandar Selak

Mikuta je brend koji su 2017. godine osnovali influencerski par Jacqueline Mikuta i Klemens White, a također je dostupan u Flowu. “Krenuli su s linijom nakita, a 2019. godine izbacuju modnu liniju odjeće. Svaki komad odjeće proizveden je u Portugalu, uz upotrebu visokokvalitetnih prirodnih tkanina. Ako ste ljubitelji predimenzioniranog, jednostavnog i udobnog dizajna ovo je vaš brend.”

Aleksandar Selak

Vienty je još jedan zanimljiv brend u ponudi Flowa. To je španjolski brend ženske obuće čija se vještina izrade i znanje prenose s generacije na generaciju. “Španjolska se oduvijek veže uz kvalitetnu kožu i ovo je brend koji prije svega utjelovljuje kvalitetu i udobnost.” Dašak Australije u Zagrebu donosi brend Three of Something. “Kolekcija odiše ženstvenim detaljima, originalnim printevima tkanina i besprijekorno se uklapa kako u svakodnevne odjevne kombinacije tako i u one svečanije.”

Aleksandar Selak

LEŽERNA ODJEĆA JE U FOKUSU, ALI IMA I SVEČANIJIH KOMADA

“Možemo ponuditi za svakoga ponešto, od ležernih do svečanijih kombinacija”, kaže Marija. Cijene se kreću u rasponu od 390 kuna za natikače, do 1000 kuna za haljine, a uskoro će se u dućanu moći kupiti i nakit. “Trenutno smo u pregovorima s još dva brenda iz Velike Britanije. Vjerujem da će nam ukazati povjerenje i da ćemo Zagreb obogatiti novom ponudom, malo hrabrijim dizajnom s ciljem smanjenja uniformiranost djevojaka na našim ulicama.”

Trgovina se nalazi uz Trg dr. Franje Tuđmana, ima prekrasan pogled na park, a Marija kaže da je cijeli tim koji stoji iza Flow Concept trgovine sretan što je unio malo živosti i u taj dio grada i sigurni su da ćemo postati omiljena shopping destinacija Zagrepčanki. U nastavku vam donosimo još malo fotografija njihovog divnog interijera.

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

 

Aleksandar Selak
Aleksandar Selak

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba