VJENČANJA

Za sve koji iščekuju Dane vjenčanja imamo dobru vijesti, bukirajte si ovaj vikend za Westgate

Koja vjenčanica, kakvo prstenje, koji bend – inspirirajte se na jednom mjestu

Vjenčanja iziskuju pripreme, katkad i dugotrajne, koje moraju započeti i godinu dana unaprijed. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, mladencima je pravi mali organizacijski proces. Kako bi im olakšali i omogućili da pronađu najbolje za sebe, Westgate Shopping City tradicionalno donosi Dane vjenčanja.

Westgate

Uz sve potrebno za dan iz snova, buduće mladenke će moći izabrati i svoju savršenu haljinu – što je možda jedan od najuzbudljivijih zadataka u cijelom procesu planiranja vjenčanja. Ponuda će biti obilna te vjerujemo da će se uz odabir frizure i make up-a, buduće mladenke zabaviti i odabirom haljine.

Westgate

Malo drugačije, moderno vjenčanje

Ako ste u potrazi za prostorom za svoje vjenčanje, u Westgateu se nalazi jedinstvena sala The LOFT koja ima i veliku terasu s pogledom na zeleno prostranstvo. Terasa je idealna za prigodno piće dobrodošlice i druženje na svježem zraku pod mnoštvom lampica, a sala je zahvaljujući modernom industrijskom dizajnu  vrlo fotogenična te prepoznatljive estetike.

Westgate

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja, a prikladni modeli čekaju vas na Danima vjenčanja u Westgate Shopping Cityju 23. i 24. listopada.  Na jednom mjestu budući će mladenci  moći razgledati najbolju ponudu vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala, bendova, rasvjete i još mnogo toga.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube