Novitet

YSL Beauté predstavio novu kolekciju od 14 nijansi prekrasnih Tatouage Couture Velvet Cream ruževa

YSL Beauté donosi nove nijanse ruževa za novo desetljeće

Postoji samo jedno pravilo u klubu YSL Beauté Underground Rouge Club, u kojem se luksuzno spaja sa subverzivnim, a ruž na usnama vaša je pozivnica. Neovisno o tome radi li se o ugodnoj baršunastoj tamnocrvenoj ili intenzivnom prirodnom izgledu s daškom crvene boje čilija, vaše usne moraju biti obavijene ružem. Srećom, nove kolekcije brenda YSL Beauté nude pregršt izbora. Ovi su mat ruževi puno više od običnog ruža za usne. Oni su odvažni. Snažni. Mat ruževi brenda YSL Beauté jednostavno – dominiraju.

Tatouage Couture Velvet Cream: Novi ruž za novo desetljeće

Za 2020. pripremili smo prvi lagani i baršunasti mat ruž koji kombinira tehnologiju postojane boje s ugodnim osjećajem prilikom nošenja i dizajnerskim potpisom.

Predstavljamo Tatouage Couture Velvet Cream, tekući mat ruž bogat pigmentom koji ostavlja kremasto mek osjećaj na usnama. Nastavljajući trend mat ruževa, no bez uobičajenog isušivanja, Tatouage Couture Velvet Cream ima baršunasto meku i kremastu teksturu koja vam omogućuje da obavijete svoje usne baršunastim nijansama. Uživajte u visokoj razini prekrivanja u kombinaciji s maksimalnom ugodom koja usnama pruža osjećaj mekoće, pritom na umanjujući vašu dominaciju.

Tehnologija: kreirana pomoću elastomera Velvet Touch za osjećaj mekoće i ugode te baršunasti mat završni izgled, kremasta baza od emolijensa pruža meku, kremastu teksturu, a tehnologija postojane boje, zahvaljujući kojoj je Tatouage Couture toliko popularan, čuva postojanost boje tijekom čak pet sati, na što su ljubitelji ovog klasika već navikli.

Pakiranje: pomoću novog aplikatora u obliku mekog jastučića, koji je širi od aplikatora kultnog ruža Tatouage Couture u obliku markera, visoku razinu prekrivanja možete primijeniti na veću površinu, a elegantan dizajnerski baršunasto crni mat čep pruža liniji ruževa Tatouage Couture Velvet Cream prepoznatljiv izgled.

Tatouage Couture Velvet Cream: 14 novih nijansi koje vam donosi Tom Pecheux

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 210

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 211

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 212

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 213 OS

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 214 OS

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 201

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 202

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 203

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 204

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 205

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 206

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 216

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 208

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM 209

Rouge Pur Couture the Slim: Šest novih nijansi koje vam donosi Tom Pecheux

Tom Pecheux donosi vam nove sezonske verzije ruža Rouge Pur Couture The Slim. Inovativni mat ruž s prirodnim izgledom kože, koji pruža potpuno prekrivanje, pridružuje se luksuznom underground klubu sa šest novih vatrenih nijansi koje će plamtjeti cijelu noć. Zahvaljujući iznimno tankom kockastom aplikatoru za savršenu preciznost prilikom nanošenja, ovaj je ruž istovremeno klasičan i moderan, kao i kul i jednostavan, a dodatno se ističe zlatno-crnim pakiranjem.

RPC THE SLIM N°27

RPC THE SLIM N°28

RPC THE SLIM N°29

RPC THE SLIM N°30

RPC THE SLIM N°26

RPC THE SLIM N°31

Kampanja

Ušli ste. Luksuzan klub za one koji se razumiju u mat ruževe. Zabacivši glavu unatrag, hladnog i samouvjerenog pogleda, naslonjena na mat crveni zid stoji Edie Campbell. Nosi YSL Tatouage Velvet Cream u nijansi br. 201 Rouge Tatouage; uz ovaj vatreni tamnocrveni mat ruž na usnama, Edie izgleda samouvjereno i elegantno.

Jednako odvažna, Zoë Kravitz nosi Tatouage Couture Velvet Cream u nijansi br. 206 Club Bordeaux: dramatična crvena koja savršeno upotpunjuje njezine iznimno naglašene oči. Fotografirao ih je poznati fotograf David Sims, a kampanja koju je osmislio istovremeno je moderna i profinjena.

Film

Klub Tatouage i njegov neonski crveni znak predstavljaju tajni signal za one koji su u toku. Mjesto gdje odvažne djevojke tetoviraju svoju sirovu ljepotu mat ruževima prije nego što se pridruže ostalima. Edie ulazi samouvjereno, odabire Tatouage Couture Velvet Cream i potpuno se prepušta vještoj ruci tattoo majstora. No na odlasku dolazi do preokreta: ona sada nanosi ruž na njegove usne, ostavljajući svoj trag kao apsolutna vladarica mat ruževa.

Ovaj brz i izazovan film u režiji Tomasa Lachambrea savršeno uokviruje luksuzan underground završni izgled koji pruža Tatouage Couture Velvet Cream.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube