PROMO

Vratite koži mladenački sjaj i ojačajte imunitet uz dr.Grandel proizvode

Od zdravstvenog stručnjaka do jednog od vodećih proizvođača na tržištu profesionalne kozmetike

Priču o uspjehu kozmetičke kuće Dr.Grandel započeo je njezin tvorac dr. Felix Grandel koji je svoja kemičarska i nutricionistička znanja neumorno usmjerio u istraživanje i stvaranje pripravaka koji će imati pozitivan učinak na opće zdravlje organizma. Snaga prirode bila je njegova inspiracija te je upravo visokovrijedne prirodne sastojke od samih početaka koristio u kreiranju vrhunskih i inovativnih proizvoda. Na tržištu profesionalne kozmetike istaknuo se zahvaljujući kozmetičkom proizvodu – epigranu, koncentratu dobivenom iz pšeničnih klica.

Nika Vojvodić

Epigran – dodir savršenstva na vašoj koži

Ova multiaktivna esencija pšeničnih klica i pšeničnih mekinja iznimno je bogata vitaminima, mineralima, elementima u tragovima, pantenolom i alantoinom čije sinergijsko djelovanje koži pomaže da ostane svježa, zdrava i vitalna. Osjetljivoj, jako suhoj i zahtjevnoj koži ublažava osjećaj napetosti, svrbeži i zatezanja, obnavlja ju i umiruje iritacije. Svoju iznimnu vrijednost epigran dokazuje i na zreloj i umornoj koži zahvaljujući visokoj koncentraciji vitamina E, u kozmetičkoj industriji poznatog kao vitamin ljepote. Zaglađuje i učvršćuje njezin tonus te joj vraća mladenački sjaj. Prirodni sastojci epigrana zaslužni su za postizanje balansa na koži na svim razinama što je dokazano u velikom broju studija.

Nika Vojvodić

Snagu i kvalitetu epigrana potvrđuje podatak što se ovaj sastojak, koji je dr. Felix Grandel kreirao u Augsburgu prije punih 70 godina i danas dobiva istim postupkom. Samo uz odgovarajuću svjetlost, temperaturu, te u istim uvjetima proces maceracije koji traje nekoliko tjedana, rezultira kreiranjem ovog vitalnog proizvoda. Znanstvene metode rada i profesionalni pristup, sigurnost da ste uvijek odabrali najbolje za vašu kožu i njene individualne potrebe.

Dr. Felix Grandel u laboratoriju

Učinkovitost i tolerancija kože na kozmetičke pripravke najvažniji su čimbenici uspješnih tretmana njege, a toga su svjesni u Dr.Grandelu. Da bi svoje proizvode koninuirano unaprjeđivali, konstantno surađuju s poznatim europskim laboratorijima i sveučilištima na kojima potvrđuju kvalitetu svojih proizvoda. Dodatni dokaz kvalitete je da se više od 20.000 kozmetičkih salona širom svijeta oslanja na Dr.Grandel kozmetiku.

Proizvodi za zdravlje – Dr.Grandel

Dr.Grandel se ne zaustavlja samo na kreiranju vrijednih pripravaka za kožu, već proizvodi i dodatke prehrani visokih nutritivnih vrijednosti. Svjesni da ljepota ne dolazi samo izvana već da tijelo treba hraniti i iznutra, prateći svoju poslovnu filozofiju “Budite zdravi i ostanite zdravi” Dr. Grandel na tržištu nudi AminoGran, Cerola+cink, GrandeMag magnezij, Granozym i mnoge druge provjerene dodatke prehrani. Sastojci koji ovi vrijedni pripravci nude neophodni su posebno u hladnim mjesecima kada je vani vlažno, a temperature niske. Tada se javlja povećana potreba za jačanjem imuniteta i dodatnim dozama vitamina i minerala.

Nika Vojvodić

Dr.Grandel proizvodi idealan su dodatak prehrani i ako patite od umora, stresa ili povećanih fizičkih napora jer doprinose normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava, štite stanice od oksidativnog stresa, pomažu metabolizmu normalno funkcioniranje i stvaranje prijeko potrebne energije.

Nika Vojvodić

Vrhunski proizvodi su prioritet

Uz provjerenu, visoku kvalitetu proizvoda koji zadovoljavaju individualne potrebe svakog pojedinca, Dr.Grandel je ponosan na način na koji je organizirao svoj logistički lanac vrijednosti. Poslovati u skladu s prirodom, pažljivo birati sirovine, oslanjati se na ekološki prihvatljive procese pristup je kojim se vode u cjelokupnom lancu svog poslovanja. Dr.Grandel proizvode možete pronaći u Müller trgovinama na Natur odjelu i svim bolje opskrbljenim ljekarnama. Više informacija o Dr.Grandel proizvodima koje je snimila Nika Vojvodić pronaći ćete ovdje, na Instagramu i ovdje.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube