VIJEST

Vogue otvara online trgovinu s božićnim darovima. Poprilično smo uzbuđene

Jutros su potvrdili vijest za Women’s World Daily

WWD jutros je objavio vijest da misteriozna stranica Shop.vogue.com nije novo izdanje kultne stranice Style.com koju su kupili i potom ugasili, već da Vogue sprema prvu online trgovinu s božićnim darovima. Trgovina se otvara sutra, 21. studenog, u 9 ujutro prema njujorškom vremenu, a za cilj ima podići prihod koji je dramatično pao u oglašivačkom prostoru, piše WWD.

“Darovi su važan dio ovoga što radimo u Vogueu i mislim da je nama urednicima to najdraži oblik priča koje pričamo. Ove godine smo zato pomislili kako bismo to mogli oživjeti”, rekao je za WWD Rickie de Sole, glava modnih inicijativa u Vogueu i jedan od direktora modne mreže Condé Nasta.

Trgovina će uključivati papir za umatanje darova s Vogue logom, igraće karte s njihovim logom i ilustracijama Loulou Baker, Vogue bicikle, pidžame, razne knjige i slične predmete koji čine savršene božićne poklone. Hoće li dostava u Hrvatsku biti dostupna još ne znamo, no budući da dostavljaju tiskana izdanja za pretplatnike, ne vidimo razlog zašto nam i online trgovina s božićnim darovima ne bi bila dostupna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba