RECENZIJA

Već dugo pokušavam postići hladni, srebrnasti sjaj svoje plave kose. Napokon sam uspjela

Volim biti plavuša, ta boja mi od svih zaista najbolje pristaje i oduvijek sanjam o tome da dugo ostaje srebrnasta, ali dosta brzo požuti. Izgleda da sam pronašla rješenje

Kosa mi je inače malo suha, vlasi su mi ispucale, a boja, iskreno, prežuta. Isprobala sam nekoliko različitih tehnika i trikova kako da zadržim onaj srebrnasti, hladni sjaj svoje plave kose, ali uglavnom mi to nikada nije uspjelo. Ako sam i uspjela zadržati boju, onda bi mi kosa bila još više ispucala i suha. Nakon dosta duge potrage, izgleda da sam uspjela pronaći jednostavan trik za njegu kose i održavanje boje.

Samo najbolje za kosu

https://www.instagram.com/p/BamoF81jXRt/

Radi se o Keune Silver Savior šamponu i regeneratoru koji na prvu već izgledaju obećavajuće. Odlučila sam ih na savjet prijateljice isprobati, nisam imala ništa za izgubiti, a i radi se o tvrtki koja je toliko dugo na tržištu pa sam iskreno očekivala samo najbolje za svoju kosu. Željela sam postići hladni, srebrni sjaj kose. Na slici možete vidjeti da mi je kosa dosta žuta, ni blizu hladnim tonovima.

Prvo moram prokomentirati izgled bočica koje odmah odaju dojam da se radi o profesionalnim proizvodima, malo vuku na retro dizajn, a super je što se koriste bez otvaranja, samo na klik pa je mnogo lakše koristiti ih dok se tuširate. Ne kližu iz ruke i lako se kontrolira koliko šampona izađe. Ovaj šampon namijenjen je za sve vrste kose, neovisno o tome radi li se o vašoj prirodnoj ili obojenoj kosi.

Nove, retro bočice

Korištenje Keune Silver Savior šampona (bočica 300 ml) je jednostavno, a na bočici su upute kako ga treba nanijeti i utrljati u mokru kosu, ostaviti oko dvije minute pa isprati. Tako sam i radila, s tim da sam nanosila dosta malu količinu jer je to bilo sasvim dovoljno da se zapjeni i da ga utrljam u cijelu kosu. Super je i to što se može koristiti čak i u kombinaciji s običnim šamponom za kosu.

Osim super bočice, svidio mi se i miris jer sam, s obzirom na dosadašnja iskustva, očekivala da će se raditi o jakom mirisu, kao u frizerskom salonu, ali nije bilo tako. Miris je ugodan i više neutralan, ne pecka za oči kako neki znaju.

Šampon sam nanijela na cijelu kosu, čak i uz tjeme koje je trenutačno moje prirodne tamno plave boje. Nakon već minutu stajanja na kosi mogla sam vidjeti kako djeluje i kako se brzo primio, posebno na vrhovima kose. Nakon prvog šamponiranja već sam vidjela razliku u boji, zaista je bila malo hladnija i više srebrna. Potpuno su neutralizirali moje zlatne tonove vrhova i kosa već nakon jednog pranja nije bila žuta kao prije. Stvarno djeluje.

Njeguje kosu od tjemena do vrhova

Navikla sam na jake proizvode koji na kraju kosu ostavljaju suhom, ali i bez regeneratora sam osjetila kako je kosa mekana, čak i više nego što je bila do sada. Postoji i razlog za to. Keune Silver Savior šampon sadrži provitamin B5 uz druge njegujuće tvari koji kosi daje osjećaj mekoće i svilenkasti izgled.

Uz šampon sam nanijela i regenerator koji je također ugodnog, neutralnog mirisa, u jednako praktičnoj bočici od 250 ml. On također sadrži ljubičaste pigmente koji neutraliziraju žutu boju kose. Uz to, ima i mnogo vitamina B koji djeluje tako da hrani kosu, a nakon pranja zaista vidite da je mekana, čak i stvarno sjajna, a bojala sam se da će biti suha i oštećena. Neki drugi silver šamponi koje sam koristila dosta isuše kosu, a ovaj, u kombinaciji s regeneratorom više djeluje kao neka kura od koje mi kosa divno izgleda.

Dobro je znati

S obzirom na to da Keune linija Silver Savior ima vrlo jak ljubičasti pigment koji neutralizira tople bakreno-zlatne tonove (čime se osvježava i osvjetljava pepeljasta boja), za dobar rezultat važna je duljina primjene. U kratkom videu se vidi djelovanje Silver Saviora u tri, sedam i deset minuta.

Vidjela sam razliku već nakon samo jednog pranja, a već nakon tri sam se navikla na korištenje i osjećaj mekane, srebrne kose što se vidi i na fotografiji. Mislim da sad još dugo neću imati nikakvu potrebu mijenjati šampon.

Šampon i regenerator Silver Savior potražite u Keune webshopu, Keune frizerskim salonima te u Keune Hair Point specijaliziranim dućanima.

Sadržaj je nastao u suradnji s brendom Keune

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube