HRVATSKA MODA

Varteks ima novu kolekciju s opako dobrom retro vibrom

Varaždinski brend pripremio je još jednu sjajnu kolekciju za ovu sezonu

“Dualitet je prisutan u svakom šavu i detalju. Klasične siluete poprimile su suvremeni oblik interpretirane kroz sigurne jesenske boje: devine dlake, smeđu, tamno plavu i akromatske tonove od bijele preko sive do crne. Moda voli i boje pa se u kolekciji nalaze i komadi vedrih boja koji razbijaju ujednačeni kolorit”, kaže Martina Vrdoljak Ranilović, kreativna direktorica Varteksa u priopćenju za medije povodom nove kolekcije koju je kreirala za brend.

Kroz kolekciju se provlače ženska odijela i kostimi, haljine, odlične bijele košulje, krasni kvalitetni kaputi, dok su u muškom dijelu kolekcije to kaputi, odijela, sakoi, hlače i košulje. Kao i uvijek, kroz kolekciju se provlače tradicionalne, pune i čvrste tkanine, izrađene od kvalitetnih vunenih vlakana uz dodatak mohera, alpake ili angore, a sve to zajedno izgleda zbilja vrhunski.

Novu kolekciju snimila je Mare Milin, u ulozi modela našli su se Luka Skočilić i Ivana Brajdić (IM Studio Models), za kosu je bio zadužen Ante Pažanin, za šminku Saša Joković, video je snimio Mak Vejzović, a cijelo kreativno vodstvo potpisuje Martina Vrdoljak Ranilović.

Mare Milin

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba