HRVATSKA MODA

Uzbudljivom kampanjom Hippy Garden pokazuje da nemoguće postaje moguće

Hippy Garden se i novom kolekcijom usudi, zna i može

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju, pa tako i u ovoj uzbudljivoj Hippy Garden kampanji. Jasnom vizijom koristi se fotografskom i filmskom umjetnošću, stvarajući modnu avanturu i priliku za snove, a poznato je da svijet mode nudi impresivne mogućnosti.

U duhu brenda fokus kolekcije #NEVERSTOPCHANGING je na nježnoj, u isto vrijeme egzotičnoj strani žene koju gleda kroz krhku lupu osjećaja. Upečatljivi su cvjetni printevi i prepoznatljive Hippy Garden forme koje uvijek šalju jedinstvenu modnu poruku. Ovog puta to je #NEVERSTOPCHANGING.

Svijet viđen očima dizajnerice uvijek zaintrigira i prkosi klasici, a u njenim kreacijama nemoguće postaje moguće. Dugo očekivana modna revija održat će se u utorak 15. listopada na tajnovitoj lokaciji unutar Klovićevih dvora, Jezuitski trg 4 u Zagrebu.

Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja, a za video materijal Patrick Nieuwpoort. Naslovna lica kampanje su Vesna Parčina, Lea Zeba i Antonija Gogić, a mladi modeli su David Princip i Gabriel Poljak. Šminku potpisuje Nikolina Gega, frizuru studio Evelin dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba