LJEPOTA

Upoznajte svoju kožu kroz novi projekt hrvatskog brenda Skintegra

Skintegra otvara novo poglavlje

Koža je najveći i najteži organ našeg tijela. Dinamičan, funkcionalan i kompleksan sustav koji nam omogućuje kontakt s vanjskim svijetom, slobodno kretanje i zaštitu od vanjskog utjecaja za normalno funkcioniranje cijelog organizma. Bez kože ne bismo preživjeli ni jednu stotinku sekunde, ne bismo mogli reagirati na bol niti bismo mogli osjetiti svoj ili tuđi dodir. Odgovor na pitanje što nas sve povezuje? Jedna savršena stanica, jedna koja funkcionira isto kao i 35 bilijuna istih.

Poznati hrvatski brand Skintegra predstavlja HUMAN35 – novu platformu posvećenu koži. Koži koja nema spol ni dob. Koži koja pripada svim rasama. Koži koja je istovremeno savršena i nesavršena – i koja nam omogućuje život. Mijenjajući perspektivu, još od 2017., Skintegra želi omogućiti svima da se osjećaju dobro u svojoj koži uz proizvode koje koriste. Bez kompromisa. Kroz znanost, istraživanje, osobno iskustvo i odabir najboljih sastojaka upravo nas je ovaj hrvatski brand od samih početaka upoznavao i educirao o pojmovima kao što su kozmeceutika, zdrava kožna barijera, aktivni sastojci te dvostruko čišćenje.

Sada su odlučili krenuti korak dalje, odnosno dublje, i na svoj četvrti rođendan, otvaraju novo poglavlje uz kampanju HUMAN35. Misija ove kampanje, uz dojmljiv video spot koji će se emitirati u različitim formatima i putem različitih kanala, te nastaviti kroz platformu human35.com je – potaknuti svijest o važnosti zdravlja kože. Naslovni video kampanje je svojevrstan hommage koži zasnivajući ga na temeljnim vrijednostima brenda. Koža, snažna i odlučna, ali uz nevidljivi život koji vodi, motivirala ja brend da upravo nju postavi za nositeljicu kampanje. U videu je koža transformirana u živi entitet koji čini nevidljivi svijet i omogućuje nam život.

“Koža je organ bez kojeg ne možemo preživjeti niti sekunde, organ koji nas štiti od vanjskih opasnosti kojima smo svakodnevno izloženi, organ koji nam omogućuje da doživimo svijet u punoj ljepoti, a nažalost ga prečesto banaliziramo, uzimajući zdravo za gotovu savršenstvo koje je naša jedina koža”, poručuju iz Skintegre.

U nastavku pogledajte odlični video koji stvaraju maštovitu priču o koži s potpisom Skintegre i njihovih suradnika.

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba