SUPER1 RECENZIJA

Ultimativni test traperica: Isprobale smo četiri najvažnija modela sezone

Teško je pronaći traperice koje su nam dovoljno dugačke, dobro stoje na bedrima i guzi, a da ih još možemo i zakopčati u struku pa smo napravile veliki test

Dobre traperice ubrajaju se u onih par modnih komada koji mogu podignuti svaki outfit. Teško je pronaći savršene traperice jer postoji toliko puno različitih modela i krojeva koji ne stoje isto na svakom obliku tijela. Upravo smo zato Lea, Tamara i ja željele vidjeti kako određeni modeli stoje na tri različita tijela i koji nam stoji najbolje. Iako sve tri nosimo konfekcijski broj 38, nemamo istu građu.

Borko Vukosav

Tamara: Atletske sam građe – vitka (čitaj: premršava), a kukovi, ramena i struk su mi slične širine (čitaj: nemam struk). Obline su mi nepoznanica. Najviše volim nositi uske hlače visokog struka.

Lea: Ramena su mi jednaka u odnosu na kukove, struk mi je uži, a bedra nešto jača. Obožavam skinny traperice jer mi najbolje stoje.

Ida: Također imam jača bedra i blagi oblik pješčanog sata. Nekako najviše kupujem uske traperice jer ih mogu nositi na svaki model obuće, a one predugačke mogu podviti.

Trapezice – Skinny Flare Revolve

Cijena: 229,90 kuna
Gdje kupiti: Zara

Tamara: Nešto su uže trapezice, ali su mi lijepe. Kupila bih takve u plavoj boji. Super mi je što mi trapez doseže taman do peta.

Lea: Iako su mi na prvi pogled izgledale ogromno, prilagodile su se mojoj građi tijela kada sam ih odjenula. No, ipak su predugačke. Bar za moju visinu od 170 centimetara. Unatoč tome što su mi se nogavice malo vukle po podu, udobne su i nosive.

Ida: Gornji dio trapezica mi stoji točno po mjeri, ali trapez mi prelazi preko stopala, čak i na štikle.

Uske traperice – Touch Skinny Cropped Fit

Cijena: 1.360,00 kuna
Gdje kupiti: Replay

Tamara: U struku su mi bile preširoke, a nogavice su vrlo uske pa se kližu s tijela prilikom hodanja. Zapravo su više kao tajice nego traperice. Što se tiče dužine, taman mi dođu do lista što je super za kropane hlače.

Lea: Bez obzira što su elastične, nekako su mi preuske i pretanke, a ne sviđa mi se ni dužina. Bilo bi bolje da mi ili sežu do pola lista ili do gležnja.

Ida: Inače imam problema s pronalaskom traperica kojima nogavice nisu preduge, ali ove su mi taman. Sviđa mi se što otkrivaju gležanj, stanjuju bedra, mekane su i lako se krećem u njima. Imaju dosta elastina, ali mi se ne dopada kako stoje na guzi.

Ravne traperice – Bootcut

Cijena: 759,00 kuna
Gdje kupiti: Europa 92 (Lee & Wrangler)

Tamara: Za moj ukus su preširoke u donjem dijelu, a pasica je dosta uska. Dužina je ok, ali nimalo mi ne laskaju figuri.

Lea: Ove traperice su mi bile neočekivano kratke, a oko struka malo tijesne. Prednost im je što su od kvalitetnog materijala, udobne su za nošenje i sviđa mi se kako mi stoje odostraga.

Ida: Ravni kroj izbjegavam, ali ove mi, začudo, dobro stoje. Na guzi su mi ok, a još bi bolje izgledale kad bih im podvila nogavice.

Traperice visokog struka – High Waist

Cijena: 149,90 kuna
Gdje kupiti: Reserved

Tamara: Volim hlače visokog struka, a ove su mi (skoro) i dovoljno dugačke. Dobro se osjećam u njima, iako im ne bi škodilo malo elastina jer su dosta uske.

Lea: Nisam fan visokog struka pa sam mislila da mi neće ni stajati, ali prevarila sam se. Elastične su i jako udobne, a super mi je što skrivaju trbuščić, a ističu struk i obline.

Ida: Super podižu guzu, ali su mi malo ipak predugačke. Ipak, lijepo definiraju struk i odlično stoje na štikle. Kupila bih ih!

Četiri ultimativna modela sezone

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba