MODNI EDITORIJAL

Ugg glamur na 8 načina

Sadržaj omogućava Karla

U novom modnom editorijalu Super1 vam donosi najljepše kombinacije nastale kao produkt spoja neodoljivih Ugg čizmica iz trgovina Karla i krasnih Twinset komada iz zimske kolekcije

S dolaskom hladnijeg dijela godine odijevamo se u najfinije slojeve toplih i luksuznih tkanina nježnog kolorita iz Twinset kolekcije koje kombiniramo uz meke, udobne i lagane Ugg čizmice za potpuni cozy & chic osjećaj.

Twinset dolčevita, Twinset prsluk s leopard uzorkom, Twinset kožne hlače, Coccinelle Anais torbica, UGG Classic Ultra Mini Leopard

Stilistica Ivana Pavić u ovoj je modnoj ljubavnoj priči između Twinset odjevnih komada i Ugg čizmica iz trgovina Karla kreirala stilske kombinacije koje vas vode u planine uz pucketanje vatre i topli kakao, kao da ste na luksuznom skijanju u švicarskim Alpama – o kojem svi maštamo. Vječni klasici – tonovi bijele, bež i boje konjaka, spojeni s crnom kožom, pletivom sa šljokicama te uzorcima poput životinjskog, kariranog i uzorka lanaca, izgledaju glamurozno i odišu luksuzom svjetskih skijališta.

Twinset karirani kaput, Twinset džemper sa šljokicama, Twinset podhaljina, Coccinelle ruksak, UGG Classic Clear Mini
Lijevo Diego M jakna, Twinset džemper sa šljokicama, Twinset podhaljina, Coccinelle ruksak, Desno Twinset kardigan za šljokicama, Twinset podhaljina, UGG Classic Clear Mini

Glamur u toplim i mekim slojevima

Ove zime će biti nikada lakše kombinirati ugodne materijale s udobnim čizmicama, toliko da se nećete htjeti izuti iz njih. Iako su Uggsice odavno neizostavni dio svake basic garderobe, ne nosimo ih samo na traperice ili trenerku, već i u finim stilskim kombinacijama koje mogu biti itekako luksuzne kao što je to look s različitim teksturama Twinset odjevnih komada spojen s Ugg Classic Mini Bow crnim čizmicama.

Twinset kaput, Twinset blejzer, Twinset dolčevita, Twinset hlače, Coccinelle Arlettis torbica, UGG Classic Mini Bow

Modni lov na uzorak leoparda

Poželite li stilski fokus usmjeriti na noge, idealan izbor biti će nove Ugg Classic Ultra Mini čizmice koje ultra-niskom sarom otkrivaju gležanj, a posebno one s uzorkom leoparda. Životinjski uzorak nosi se odvažno i na većim odjevnim komadima, stoga čizmice kombinirajte s Twinset prslukom istog uzorka.

Meke kreacije za hladne dane

Objedinjujući klasiku finog šivanja s ugodnim prirodnim materijalima, Dakota mokasinke i ove su sezone s nama – u gradu ili u kući, ako zimu želite provesti utopljeni u najluksuznije kreacije.

Twinset kaput, Twinset prugasta dolčevita, Twinset hlače, Coccinelle Arlettis torbica, UGG Dakota mokasinke

Bijela je nova crna

Bijela više nije rezervirana samo za jedan par tenisica i ljetne haljinice. Od boje na koju smo obično navikli u kolekcijama za proljeće-ljeto, bijela boja svojom je besprijekornom estetikom postala imperativ i u sezoni jesen-zima, i to na modnim dodacima koje nosimo svakodnevno.

Twinset poštarska kapica, Twinset blejzer, Twinset majica, Twinset kožnate hlačice, Coccinelle Arlettis torbica, UGG čizmice Sid

Otmjena elegancija u boji konjaka

Boja konjaka ili devine dlake vječni je modni klasik, nosi se jednako dobro na odjeći, kao i na modnim dodacima, a većini je upravo ona najljepša boja Ugg čizmica. Osim već omiljenih Ugg Classic Mini Bow u boji konjaka, novitet sezone su čizmice na vezanje Neumel. Oba su modela čizmica, uz mokasinke Dakota, ekskluzivno dostupna u Karla trgovinama.

Twinset kaput, Twinset dolčevita s uzorkom lanaca, Twinset hlače, Piero Guidi ruksak, UGG Classic Mini Bow
Twinset ogrlica, Twinset dolčevita, Twinset plisirana suknja, Piero Guidi torbica, UGG čizmice Neumel

Fotograf: Aleksandar Selak
Video produkcija: More Magnets
Stilistica: Ivana Pavić
Frizura: Ruža Institut Kerastase
Make up: Josey Hair & Beauty
Model: Julija Gerenčir (Talia Model)
Lokacija: Restoran V Starem Melinu

Sadržaj nastao u suradnji s Karla