VODIČ

U Zagrebu se tijekom vikenda događaju tri fora buvljaka. Evo detalja

U gradu se ovaj vikend održavaju tri buvljaka

Ovo je već treći po redu vikend u kojem možete uživati i kupovati na buvljacima. Radi se o sad već dobro poznatom timu vintage dilerica Deee Vintage, Mau_Mau, Burried clothes i Dugi rukav vintage koje će svoje komade izložiti u Bustan baru. Drugi buvljak je Ful kul buvljak na kojem osim odjeće možete pronaći još pregršt second hand. Treći buvljak traje dva dana, točnije i petak i subotu na dobro poznatoj adresi Uličnog ormara.

Bustan Vintage Bazaar

Gdje: Bustan Bar, Varšavska ulica 8
Kada: 26. lipnja od 13:00 – 19:00

Ovu ekipu najčešće pratimo na buvljacima, posebno onom koji se održavao u Kulturnom centru Mesnička. Deee Vintage, Mau Mau, Buried clothes i Dugi rukav vintage imaju uvijek i za svakog neki super komad odjeće ili modni dodatak.

Ful Kul Buvljak

Gdje: Boogaloo Club, Ul. grada Vukovara 68
Kada: 26. lipnja od 10:00 do 17:00

View this post on Instagram

A post shared by fulkulbuvljak (@fulkulbuvljak)

Nakon sedam mjeseci pauze, na redu je još jedan Ful Kul Buvljak gdje možete kupovati second hand, hand made i vintage komade. Osim odjeće i obuće tu je i gomila drugih stvari poput knjiga, glazbe i antikviteta.

Yard Sale Uličnog ormara, lovely jubbly

Gdje: Jurišićeva ul. 16
Kada: 25. i 26. lipnja od 10:00 do 18:00

Pripreme za desetu dvorišnu rasprodaju su pri kraju, a ona će se odviti taman u prve ljetne dane da si obnovimo garderobu. Cure iz Uličnog ormara najavile su posebno dobre komade stoga vrijedi otići, baciti oko i možda nešto ubosti.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba