VODIČ

U Zagrebu nas ovaj vikend očekuju poznati sajam i dva buvljaka. Imamo vodič

Odjeća, obuća i modni dodaci su u fokusu

Ako za proljeće i ljeto želite pronaći nove, originalne vintage ili second hand komade odjeće, obuće, nakita i torbi svratite na jednu od adresa u nastavku. Poznati sajam HUSH HUSH Market održat će se još jednom u Muzeju suvremene umjetnosti, M.O.T.H. Vintage održat će se u Gundulićevoj 55 i Unique Place Bazar u Preradovićevoj 40. U nastavku provjerite što će se nuditi i točno kada.

HUSH HUSH Market

Gdje: Muzej suvremene umjetnosti
Kada: od 7. do 8. svibnja, 11 – 19 sati

Kreativni dizajneri i umjetnici još jednom će izložiti svoje komade, a jedan od njih je LP design s novom kolekcijom torbi izrađenih u potpunosti od pamučnog materijala. Osim njega tu su još i Zdravka Radić s unikatnim ZiZou nakitom, dizajnerica Morana Krklec, La Borsa s ručno rađenim heklanim torbama, sh.es-na sa specifičnim krojem ruksaka i torbi, Kištra by Vavra s ručno rađenim proizvodima i igračkama, Silver Path Jewellery, MyMy Concept s torbama minimalističkog dizajna, The All s unikatnim nakitom i mnogi drugi.

M.O.T.H. Vintage

Gdje: Klub Dubrovčana (Gundulićeva 55)
Kada: 7. svibnja: 11 – 18 sati, 8. svibnja: 11 – 14 sati

View this post on Instagram

A post shared by M.O.T.H. vintage (@m.o.t.h._vintage)

Omiljena vintage hunterica Sonja Žigić, ovog vikenda izlaže s Anom Carević kod koja je poznata po svojem jako dobrom stilu odijevanja upravo vintage estetike. Probrani komadi čekaju da osvježite svoj ormar uz dobru glazbu i čašu vina.

Unique Place Bazaar

Gdje: Preradovićeva 40
Kada: 7. svibnja, od 11 do 17 sati

Unique Place prepoznato je kao mjesto za jedinstvene događaje, mjesto za buvljake, mjesto za kreativce i predstavljanje raznolikih ideja. Ondje ujedno možete naučiti i kako da izbjegnete nepotrebno gomilanje u ormaru, ali i da povoljnijoj cijeni nabavite neki komad odjeće.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube