HRVATSKA MODA

U trgovini Nenada Sovilja ovih dana možete pogledati nakit koji je Sanja Musić Milanović nosila na inauguraciji

Nenad Sovilj je jučer u svojoj trgovini u Amruševoj 5. izložio prsten i naušnice koje je nosila prva dama

Ovaj tjedan održana je inauguracija novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, a za tu prigodu njegova supruga je odabrala hrvatski dizajn noseći elegantnu haljinu brenda Varteks koju ju upotpunila nakitom s potpisom Nenada Sovilja. Gospođa Musić Milanović nosila je naušnice i prsten koji nam je privukao posebnu pažnju.

Prsten je inače iz Soviljeve nove kolekcije Metamorphosis koji će u cijelosti biti predstavljena u travnju, a specifična je po tome što je gotovo u cijelosti izrađena od bisera. “Metamorfoza je kada nikako ne voliš biser, i onda ti master Jyotisha kaže da moraš nositi biser jer to je tvoj kamen i pritom od njega izdizajnirati ogrlicu za sebe, muškarca, s kamenom koji energetski predstavlja čistu žensku energiju i najženstveniji je dragi kamen. U tome sam uspio, nosim ga stalno oko vrata i uživam u njoj, a naučio sam ne samo voljeti nego i obožavati bisere”, kaže Nenad Sovilj. “Tako je nastala i cijela kolekcija posvećena biserima koji i sami nastaju kao rezultat neke promjene u samom organizmu školjke. Sposobni smo mijenjati naša uvjerenja i stavove, jer imamo svijest. Metamorfoza je ključ evolucije.”

Ako se nađete u centru grada u idućih pet dana možete pogledati prsten i naušnice koje je nosila prva dama. I da, prsten nosi naziv “First Lady.”

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba