LJEPOTA

U popularnom nail baru Rašpa sada možete napraviti i pedikuru. Evo što nude

Rašpa osim nove lokacije ima i nove usluge

O nail baru Rašpa pisale smo već više puta, a vlasnica Marina nam uvijek dojavi novitete. Već nekoliko godina uspješno gradi biznis u svijetu ljepote, a to potvrđuje i stalni rast klijentica, pa tako i tima. Nedavno se preselila na novu adresu Ul. Ferde Livadića 1 , a ponudila je i uslugu pedikure.

“Pedikerske stanice opremljene su kanadskim brendom Footlogix čija su rješenja ujedno i najprodavaniji proizvodi na svijetu. Fokus je na zdravim stopalima, a svaki od proizvoda sadrži aktivne sastojke koji se prenose kroz rožnati sloj u slojeve epidermisa pomažući tako postizanju zdrave kože”, kaže nam Marina. Dodaje da je odlična vijest ta što nakon korištenja proizvoda ne ostaje vanjski masni sloj na koži pa nema straha od sklizanja stopala u obući.

Privatni album

Usluge uključuju balansiranu nježnu kupku, piling s organskim mikro algama, eteričnim uljima i kamenom plavcem, omekšavanje callusa (tvrde kože), noktiju i kožice oko noktiju. Moguće je lakiranje običnim ili trajnim lakom, a nakon tretmana koriste pjenu koja će oduševiti baš svakog. “Radi se o izuzetno hidratantnom, laganom i jedinstvenom mousseu s ureom koji je namijenjen pomlađivanju kože. Odmah se apsorbira zadržavajući vlagu u koži te ima antimikrobna svojstva koja ublažavaju iritacije.”

Možete birati između estetske (180 kuna) i medicinske pedikure (220 kuna). Estetska pedikura s običnim lakom stoji 200, a s trajnim 260 kuna, dok medicinska pedikura s običnim lakom stoji 240 ili s trajnim 300 kuna. Naruči se možete na Facebooku ili Instagramu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube