Shopping

omogućava PEPCO

U PEPCU smo pronašle trendi i vrlo povoljne školske ruksake; imamo sve cijene i modele

Detaljno smo proučile PEPCO ponudu predškolskih i školskih ruksaka, vrećice, pernice i ostalog školskog pribora

Drugi tjedan rujna uistinu je poseban, prepun uzbuđenja. Počinje, naime, nova školska godina u koju, prema podacima Ministarstva prosvjete, ove godine kreće 460.000 školaraca s torbom/ruksakom na leđima. Prvašićima će to biti prvi susret sa školom, a većim školarcima prilika da krenu u još jednu avanturu prema znanju.

Početak školske godine donosi veliko uzbuđenje, ponovne susrete s prijateljima, novu fazu u dječjim životima, ali i odlazak u kupovinu po školsku opremu. Jedna od ključnih back to school stvari je definitivno školska torba ili ruksak. Stoga ne čudi da je školarcima i njihovim roditeljima uvijek velika dilema koji model odabrati. Ovaj problem vrlo uspješno može riješiti back to school kolekcija dostupna u 48 prodavaonica PEPCA. Detaljnije smo je proučile.

Trendi dizajn i povoljna cijena

Kada su u pitanju ruksaci, školarci nemaju dvojbi: biraju ih isključivo prema izgledu. Dečki će posegnuti za ruksacima u “muškim” bojama kao što su siva, plava i zelena, a cure za modelima s posebnim efektima kao što su hologramski sjaj, 3D otisak te artistički modificiran leopard uzorak. U PEPCU smo pronašle savršene ruksake koji će dizajnom oduševiti svakog školarca, a povoljnom cijenom svakog roditelja.

Ukratko, situacija je sljedeća: predškolski ruksak s jednim pretincem košta 25,90 kuna, torba/vreća sa sigurnosnim vezicama (super za vanjske aktivnosti i nošenje opreme za tjelesni!) u PEPCU košta 8,90 kuna, a cijena je ruksaka s pojačanim dnom i podesivim naramenicama 49,90 kuna.

Ništa bez dobrog držanja

Mnoge studije pokazuju kako je nepravilno držanje tijela najveći zdravstveni problem povezan s nošenjem školskih torbi i ruksaka. Nepravilno držanje tijela, naime, uzrokuje bol u donjem dijelu leđa, vratu i ramenima. Kako se to ne bi dogodilo vašem školarcu, ruksaci PEPCO imaju podesive naramenice i pojačano dno. Preporuka stručnjaka je da se ruksaci nose na oba ramena, te da naramenice budu namještene tako da ruksak bude visoko na leđima (a ne da visi nisko).

Stilske igre u istom tonu

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke stvari se ne mijenjaju. Cure su oduvijek voljele (i voljet će) sve imati u istoj boji ili uzorku. Ovakvo stilsko kompletiranje može zahtijevati poprilično novca, ali ne i u PEPCU. Ondje je, naime, školski pribor dostupan po uistinu povoljnim cijenama. Upravo zato jedna školarka/šminkerica može vrlo lako doći do svoje kombinacije iz snova: savršenog ruksaka dostupnog za 49,90 kuna, platnene pernice koje koštaju od 8,90 kuna do 17,90 kuna, trendi bilježnice dostupne već od 1,20 kuna te kemijske olovaka za koju valja izdvojiti 5,20 kuna.

Dečki, pak, neće moći ostati ravnodušni na PEPCO bilježnice s ilustracijama adrenalinskih sportova, skejt subkulturom, te stripovskim i filmskih junacima kao što su Spiderman i Star Wars.

Sadržaj nastao u suradnji s PEPCOM

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube