BEAUTY TEST

SADRŽAJ OMOGUĆAVA BIONIKE

U mojoj beauty rutini baš je nedostajao dobar čistač šminke i kože lica. Ovaj se pokazao odličnim!

Pronaći idealan proizvod za osjetljivu i problematičnu kožu lica nije jednostavno. No, ovaj put mi je bome uspjelo, evo o čemu je riječ

Uvijek sam imala osjetljivu kožu lica, a kad tome pridodate i problematičan ten cijela stvar se počne itekako komplicirati. Nažalost, to je moja svakodnevica koju sam kao takvu prihvatila i s kojom se intenzivno bavim. Pronaći odgovarajući proizvod za svoj tip kože, bilo da govorimo o preparativnoj ili dekorativnoj kozmetici, uglavnom je mukotrpan proces koji se sastoji od proučavanja i testiranja, pa kad ustanovim da mi nešto godi moram priznati da nastupi veliko olakšanje. Ono što me posebno veseli u posljednje vrijeme jest beauty rutina koju sam uspjela uredno uspostaviti, nakon čega nije izostao ni rezultat. No, jedna karika u cijelom tom mom beauty lancu stalno je nedostajala, a riječ je o sredstvu za čišćenje lica i šminke.

Aleksandar Selak

Po preporuci prijateljice nedavno mi je u ruke dopala BioNike Defence Tolerance esencijalna gelirana voda namijenjena hipersenzitivnoj i netolerantnoj koži. S obzirom na to da sam itekako osjetljiva, upravo taj dio me posebno privukao da ovaj proizvod i isprobam. Za početak, riječ je o nježnom sredstvu koje istovremeno umiruje, čisti i uklanja nečistoće i šminku. U pitanju je zapravo esencijalna voda koja nježno čisti i dijelove kože koji su nadraženi i pojačano osjetljivi na uobičajene kozmetičke sastojke što je u mom slučaju područje oko očiju.

SASTOJCI KOJI ODGOVARAJU OSJETLJIVOJ KOŽI LICA

Aleksandar Selak

Ono što mi je pak bilo dosta bitno u cijeloj toj priči svakako je i sastav. Kod BioNike Defence Tolerance esencijalne gelirane vode riječ je o aktivnim sastojcima humektantima koji uklanjaju nečistoće i šminku, a istovremeno imaju sposobnost održavanja odgovarajuće vlažnosti kože. Mogu reći da mi je to odmah bio veliki plus.

Druga stvar je pantenol (pro-vitamin B5) koji ima trostruko djelovanje: vlaži, popravlja, umiruje. Osim toga, potiče prirodne procese regeneracije, obnavljanje i zacjeljivanje što je u mom slučaju vrlo prisutno, a umiruje i crvenilo. Ono što mi se pokazalo kao jako poželjno za kožu lica jest i probiotik Lactobacillus fermentum koji održava balans kožne mikrobiote dok ružina vodica ima umirujući učinak. Moram priznati da sam benefite za svoje lice uvidjela već nakon nekoliko dana korištenja. Kao prvo, nisam imala nikakve alergijske reakcije koje su u ovakvim slučajevima uglavnom neizostavne.

PROIZVOD SE LAKO UKLAPA U BEAUTY RUTINU

Aleksandar Selak

Sve gore navedeno već je bio dobar znak koji me potaknuo da nastavim s korištenjem ovog proizvoda, a ono je zbilja vrlo jednostavno. Sredstvo je dovoljno istisnuti na dlan i vrhovima prstiju nanijeti na lice, vrat i na područje oko očiju. Potom se ostavi da djeluje nekoliko sekundi, a zatim uzmete blazinicu i nježno ga uklonite. Nakon primjene lice nije potrebno ispirati vodom. Još bi vam moglo biti zanimljivo da je proizvod oftalmološki ispitan i osobito pogodan za kožu preosjetljivu na teške metale kao što je recimo nikal, konzervanse, parfeme, ali i gluten. Nakon čišćenja, ja sam dalje uobičajeno nastavila sa svojom klasičnom beauty rutinom koja uvođenjem ovog proizvoda nije bila narušena, a to je bilo izrazito bitno.

Aleksandar Selak

BioNike nježno sredstvo za čišćenje osjetljive i netolerantne kože dolazi u pakiranju od 200 i 400 ml s pumpicom na potisak. Tekstura je vrlo ugodna, a miris je neutralan što je meni u ovom slučaju odgovaralo. Sve u svemu, uloženo i dobiveno u mom slučaju pokazalo se kao dobitna kombinacija, a čini se kako sam dobila još jednog saveznika u svojoj beauty rutini. BioNike Defence Tolerance esencijalna gelirana voda koštat će vas 88,00 kuna, a više o svemu možete doznati ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba