MODA

U Hrvatskoj je prvi put predstavljena usluga virtualnog osobnog stilista. Saznale smo sve o tome

Nakon usluge stilističkog savjetovanja uživo, Ivana Pavić sada nudi takve usluge i bez kontakta

U srpnju smo testirale uslugu stilističkog savjetovanja koju je naša stilistica i suradnica protala Super1, Ivana Pavić, jedinstveno osmislila za svoj brend. Ta se usluga sastoji od stilističkog savjetovanja te shoppinga s klijentom ili za klijenta, a Ivana je sada uslugu nadopunila jedinstvenom online uslugom.

Zove se Virtual Stylist, a cilj joj je približiti ljudima stilističke usluge i olakšati im izbor odjeće za svakodnevne obaveze i posebne prigode. Usluga dolazi u obliku tri paketa, a to su basic (1 kompletan outfit s pripadajućim modnim detaljima, vizualizacija outfita s direktnim linkovima na artikle i personalizirani style moodboard), standard (3 kompletna outfita s pripadajućim modnim detaljima, vizualizacija outfita s direktnim linkovima na artikle i personalizirani style moodboard) te premium (5 kompletnih outfita s pripadajućim modnim detaljima, vizualizacija outfita s direktnim linkovima na artikle, personalizirani style moodboard).

Uslugu možete zatražiti tako da odaberete određeni paket koji će vas onda preusmjeriti na mail stilistice. U mailu potom napišete za koji ste se paket odlučili, a Ivana će vam onda poslati informaciju o cijeni usluge kao i formular koji sadržava sva pitanja koja su joj potrebna za kreiranje kombinacija (prigoda, budžet za shopping, pitanja o vašem stilu, građi, preferencijama…). Moodboard i isplanirane kombinacije Ivana povratno šalje u roku od tri dana kao i prijedloge za shopping koji su unutar vašeg budžeta. Više o svemu saznajte ovdje.

Ivana Pavić

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba