TREND ALERT

U 2022. nosit će se crne vjenčanice. Mogu izgledati zbilja cool

I Sarah Jessica Parker udala se u crnoj vjenčanici

Iako je kasnije rekla da bi drugi put stvari napravila drugačije, Sarah Jessica Parker ušla je u povijest kao jedna od rijetkih poznatih žena koje su udale u crnoj vjenčanici. Nosila je nabranu Morgane Le Fay haljinu. Bilo je to 1997., a kasnije je otkrila da je to učinila samo kako bi izbjegla medijsku pažnju oko traženja vjenčanice.

Kristen Bell udala se za Daxa Sheparda 2018. u ležernom kompletu koji se sastojao od crnih hlača i crnog topa. Zvijezda reality serijala Selling Sunsets Christine Quinn udala se 2020. u crnoj Galia Lahav vjenčanici. Chloé Sevigny također se udala 2020. u crnoj vjenčanici za Sinišu Mačkovića.

Trend se, čini se, zahuktao u 2021. godini. Dizajnerica Taylor Simmons udala se u raskošnoj crnoj haljini kuće Oscar de la Renta o čemu je ekstenzivno pisao američki Vogue. Globalna direktorica uredničkog dizajna u Nikeu, Lydia Pang, iste se godine udala u ekscentričnoj crnoj Katie Roberts-Wood haljini. I rodio se trend.

Potražnja za crnim vjenčanicama na Googleu je od siječnja do rujna prošle godine porasla za 100 posto što nam samo daje naslutiti da bi ove godine mogla rasti još i više. U nastavu pogledajte kako su spomenute žene izgledale u svojim crnim vjenčanicama.

View this post on Instagram

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny)

View this post on Instagram

A post shared by ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube