SHOPPING VODIČ

Torbice od umjetne krokodilske kože su veliki jesenski trend. Pronašle smo ih par u aktualnoj ponudi

Umjetna koža je napokon trendi, a ove sezone osim umjetne zmijske, vrlo je popularna i umjetna krokodilska koža

Prava koža nije samo pogubna za životinje već i za ljude koji rade u okruženju gdje se kože izbjeljuju i bojaju štetnim kemikalijama što nevjerojatno šteti ljudskom zdravlju.

No, i s umjetnom kožom treba biti oprezan jer je obično izrađena od poliuretana koji je zapravo plastika, te birati onu koja je izrađena od nove generacije materijala kao što je mylo koji za svoje kolekcije koristi Stella McCartney.

DIZAJNERI DIKTIRAJU TRENDOVE

View this post on Instagram

Amazing @beccabreymas with Baguette Mini in Glossy Cognac Croc, exclusively available at @netaporter ? #littleliffnerloves

A post shared by Little Liffner (@littleliffner) on

U jesenskim kolekcijama dizajnerskih kuća pojavio se niz komada od umjetne krokodilske kože kao što su cipele i torbice. U svojim su ih kolekcijama imali mali it brendovi modnih dodataka kao što su Little Liffner, Loeffler Randall i Gu_de.

Osim njih, brend Attico iza kojeg stoje it djevojke Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini ima odlične natikače od umjetne krokodilske kože, dok omiljena dizajnerica Veronike Heilbrunner, Rejina Pyo, ima sjajne modele torbica.

PONUDA HIGH STREET TRGOVINA NE ZAOSTAJE

View this post on Instagram

My new bag ? #RejinaPyoAnaBag available on WWW.REJINAPYO.COM ✌?

A post shared by R E J I N A P Y O (@rejinapyo) on

Kako to već biva u užurbanom svijetu mode, čim dizajneri predstave nove kolekcije, na police high street trgovina stižu pristupačnije inačice it komada koje smo vidjeli na revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Odlične modele torbica od umjetne krokodilske kože za ovu jesen imaju Zara, Mango i Uterqüe, a mi smo iz njihove i dizajnerske ponude izdvojile 10 modela torbica od umjetne krokodilske kože za ovu jesen.

Uterqüe 950,00 kuna

Little Liffner 2.553,00 kuna (Net-A-Porter)

Loeffler Randall 2.812,00 kuna (Net-A-Porter)

Guess 680,80 kuna

Zara 179,90 kuna

Mango 249,90 kuna

Zara 299,90 kuna

Orciani 3.418,80 kuna (Farfetch)

Rejina Pyo 4.366,00 kuna (Net-A-Porter)

Staud 2.590,00 kuna (Net-A-Porter)

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba