SHOPPING VODIČ

Topla i kremasta sandalovina za malo drugačiju jesen. Izdvajamo pet upečatljivih mirisa

Parfemi od kojih se teško odvojiti

Ako još uvijek niste nabavili idealan miris za jesen, a tražite neku moćnu notu, možda je i sandalovina ono što tražite. Drvo koje se dobiva od stabala iz roda Santalum omiljeno je među mnogim proizvođačima parfema, što ne čudi s obzirom na to da mu je miris dugotrajan. Miris sandalovine najbolje opisuju riječi poput topla, nježna i kremasta, a mi smo istražili nekoliko mirisa koji sadrže baš njezinu notu. U nastavku pronađite raskošne kombinacije sandalovine s notama klinčića, mošusa, ambera i tonke.

Le Labo Santal 33

Opis: Široke ravnice zapadne Amerike, tamnoplavo nebo i blagi pustinjski vjetar. To su riječi koje opisuju ovaj miris koji u sebi osim drvenih nota ima začinske i kožnate. Mmm.
Note: Australska sandalovina, cedar, kardamom, iris
Cijena: 517,17 kuna za 15 ml

 

 

 

Matiere Premiere Santal Austral

Opis: Robusna i aromatična sandalovina ovdje je nekako meka i senzualna. Kombinirana je s bademovim mlijekom i irisom, a miriši tako da bismo se svaki dan kupali u njoj.
Note: organsko ulje australske sandalovine, iris, tonka
Cijena: 1.470,00 kuna za 100 ml

 

 

 

Guerlain Samsara

Opis: Ovo je prvi drvenasti miris koji je Guerlain ikad predstavio, a nazivaju ga pravim eliksirom zavođenja za ženu koja je pronašla svoju ravnotežu.
Note: sandalovina, jasmin, bergamot
Cijena: 959,00 kuna za 100 ml

 

 

 

 

Diptique Tam Dao

Opis: Osnivač brenda se za ovaj miris inspirirao Indokinom gdje je miris sandalovine posebno intenzivan na vlažnom noćnom zraku.
Note: čempres, ruža, sandalovina, mošus
Cijena: 1.146,00 kuna za 75 ml 

 

 

 

 

Chanel Coco

Opis: Kreiran je davne 1984. godine i savršeno odražava stil kultnog brenda, a namijenjen je ženama koje se osjećaju senzualno i elegantno.
Note: korijander, klinčić, mimoza, amber, sandalovina
Cijena: 1.785,20 kuna za 100 ml

 

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube