MODNI TEST

Testirala sam softver za virtualno isprobavanje Police naočala. Radi dosta dobro

Police je predstavio FittingBox, softver za online isprobavanje naočala, a ja sam ga odmah isprobala

FittingBox je novi softver za virtualno isprobavanje sunčanih i dioptrijskih naočala talijanskog lifestyle brenda Police. Radi se o jednostavnom alatu koji funkcionira tako da na web stranici Police Lifestyle odaberete model naočala koji vam se sviđa, a onda odaberete opciju Try now. Zatim uploadate svoju fotografiju ili jednostavno uključite web kameru i naočale vam se pojave na nosu.

Ja sam uploadala jednu fotografiju iz ureda u kojoj mi glava stoji u poluprofilu da bih skroz testirala aplikaciju i njezinu prilagodljivost. U svakom slučaju, možda sam ipak trebala odabrati en face portret. Naočale su se prilagodile dobro i zaista su mi stajale na nosu u poluprofilu, međutim čini se kao da su premale pa sam si sa svakim modelom izgleda poprilično smiješno.

Softver inače prepoznaje crte lica, a kod mene se na kraju kao favorit pokazao model Aphrodite, Affair i Highway dok sam ustanovila da mačkasti kao ni okrugli okviri definitivno nisu za mene. U galeriji pogledajte koje sam sve modele isprobala.

Feather 3

Savage 10

ALIAS ROUND 2

ALIAS EXAGONAL 4

Highway 5

Affair 4

Avenue 1

Aphrodite 1

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba