TEST

Testirala sam čarobni ruž koji mijenja boje ovisno o raspoloženju. Nije baš najbolje prošlo

Barry M Colour Changing ruž svoju boju mijenja prema raspoloženju. Dovoljan razlog da ga naručim i testiram

Nisam baš osoba od jake šminke, ali uz obavezni kvalitetan puder, korektor i rumenilo, često znam posegnuti i za kakvim ružem. Upravo ta kombinacija proizvoda čini moj svakodnevni makeup. Ono što može doprinijeti jednostavnoj promjeni looka svakako je ruž, a mijenjam ga ovisno o tome kako se taj dan osjećam, ali i mudro biram ako taj dan na poslu ili nakon posla imam neko događanje. Ako pak zavirite u moju kozmetičku torbicu, najviše ćete pronaći upravo ruževe sličnih ružičastih i crvenkastih nijansi.

Aleksandar Selak

Kako ruževa očito nikad dosta, ono što me već dulje vrijeme u toj domeni kopkalo jest i famozni Barry M Colour Changing ruž. Osim nježne ružičaste nijanse koju i inače preferiram, u cijeloj priči oko tog ruža zaintrigirala me njegova sposobnost da mu se boja mijenja ovisno o raspoloženju. Činio se kao izvrstan proizvod za mene. Nevoljko priznajem, ali često znam mijenjati raspoloženje, pa sam ujedno bila i idealna kandidatkinja za njegovo testiranje.

Izvorna boja ruža 
Foto: Aleksandar Selak

Ruž sam naručila s webshopa Notino.hr po cijeni od 72,29 kuna (+ dostava 29 kuna) koji je u vrlo kratkom roku stigao na moju adresu. Začudilo me što nije imao nikakvu dodatnu ambalažu, odnosno kutijicu ili slično, ali okej. Naprosto je došao samo ruž u omotnici sa zaštitnim mjehurićima, a čije je pakiranje u ružičasto-žutoj kombinaciji s druge strane djelovalo vrlo atraktivno, zbog čega sam nakratko i zaboravila da nije bio zaštićen odnosno upakiran u još nešto.

Aleksandar Selak

Aleksandar Selak

Mehanizam izvlačenja ruža je klasičan, ali ono što je zanimljivo jest da iako je u pitanju nježna nijansa ružičaste, ruž dolazi izvorno u žutoj boji. To mi je odmah bilo sumnjivo, ali kad sam ga nanijela na usne, ružičasta je ipak bila tu. Što se tiče same nijanse, jedna je od onih koje spadaju u paletu koje preferiram. To je bio veliki plus. Tekstura ruža je kremasta, visoke je pigmentacije i lako se nanosi. Idealan je za dnevni, ali i uz više nanosa i za večernji makeup kojim ćete suptilno moći naglasiti usne. No, ono zbog čega sam ga naručila jest u biti da doznam mijenja li se doista njegova boja s promjenom raspoloženja.

 

Nanijela sam ga na poslu jer u S1 redakciji zna biti poprilično veselo i dinamično, pa mi se taj period u danu činio kao najbolji za test. Jedan dan na poslu čak je na rasporedu bio i kolegij što je doprinijelo raznim varijacijama mog raspoloženja, a ako uz sve to dodamo i PMS – sve mi je išlo u prilog. No, moram reći da sam ipak očekivala više, iako su se minimalne izmjene nijanse ipak u nekim trenucima vidjele.

Nijansu svjetlija boja ruža 
Foto: Aleksandar Selak

Da nisam luda, potvrdile su to i kolegice. Naime, osnovna nijansa postala je u nekim situacijama za nijansu svjetlija. U tim varijacijama ruž je i dalje, moram priznati, pristajao mojem licu. No, od cijelog hypea, to je zapravo bilo to.

Aleksandar Selak

Iako se nije dogodio ne znam kakav spektakularni efekt, nisam smatrala ovo toliko lošom investicijom jer ću ruž ionako dalje koristiti. Tehnički, on je promijenio boju iz žute u ružičastu na mojim usnama i to nijansu koja je odlična za moju boju usana. Iskreno, neke drastične promjene bilo bi možda i prenaivno za očekivati, a možda ja ipak te dane jednostavno nisam bila izložena nekoj iznimnoj životnoj drami. I bolje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba