NOVI MIRISI

Svježe citrusne note, zavodljivi jasmin ili kesten sa šlagom. Imamo tri nova parfema

L’Occitane ima svježi proljetni miris, Issey Miyake koketira s ambrom i jasminom, a Zadig&Voltaire svojim notama osvaja

Toliko je novih mirisa stiglo na tržište da ne znamo otkuda bi krenule. Pa krećemo od omiljenih Francuza i jednog Japanca čijim je mirisnim notama uvijek teško odoljeti.

L’Occitane, HERBAE par L’Occitane, 522,00 kuna

U srcu novog mirisa prirodni ekstrakti divljih trava susreću se s notama divljih bobica, ruže i bijele koprive. Zelen, svjež i cvjetni miris. Citrusne i začinske note bergamota i ružičastog papra otvaraju vrata srca mirisa u kojem divlja ruža dodiruje oštrinu divljih bobica te otkriva mirisnu bazu slatkih proljetnih trava. Tople note stapaju se s medom naglašavajući drvenaste i začinske tonove dok mošus zaokružuje cijelu kompoziciju. Prodajna mjesta pronađite ovdje.

Issey Miyake, L’Eau d’Issey Pure, od 415,00 kuna

L’eau d’Issey Pure najnoviji je miris ove linije. Neponovljiva interpretacija vode na ženskoj koži u obliku parfemske vode na bazi ambre, vodenastih nota, jasmina, ruže, đurđice i kašmerana. Profinjen i nježan buket cvijeća zarobljen u kapljici vode. Možete ga isprobati i kupiti ovdje.

Zadig&Voltaire, This is Her! No Rules, od 235,00 kuna

Novi parfem je jedinstven miris koji će vas svojim intenzitetom i luksuznom notom jednostavno omamiti. Bergamot, jasmin, kruška, kesten, šlag, vanilija, kombinacija su koja obećava. Francuski brend u fokusu ima individualku koja se ne libi zavoditi cvjetno drvenastim notama koje ostavljaju trag za njom. Dostupan ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube