TREND

Svi nose ove natikače s kopčom s potpisom švedskog brenda. Znamo gdje ih nabaviti u Zagrebu

Otkad su u svibnju predstavljene, ove su sandale pravi hit u svijetu mode

Poznati danski brend ATP Atelier u svibnju je predstavio model natikača nazvan Ceci. Radi se o elegantnim ravnim natikačama od kože s metalnom kopčom koje dolaze u nekoliko boja, a u kratkom su roku postale pravi hit u svijetu mode. Izrađene su ručno u Italiji, od goveđe kože koja je bojena prirodnim putem, uz pomoć povrća umjesto kemikalija zbog čega je svaki model jedinstven i drugačiji.

ATP Atelier osnovali su prije nekoliko godina Jonas Clason i Maj-La Pizzelli koji su bili vlasnici legendarne švedske trgovine Gul & Blå. Nakon što su se razišli i nisu radili zajedno 20 godina, ponovno su se sreli u Italiji, u Pugliji, u koju su zaljubljeni te su odlučili da bi tamo trebali pokrenuti brend kožne galanterije. A evo kako njihove hit natikače nose trendseterice.

View this post on Instagram

BLUUUUUUU Tadadida dadidada dida. #brainless

A post shared by Paulina Vinter (@paulina_vinter) on

View this post on Instagram

#cphfw

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

View this post on Instagram

??

A post shared by Isabelle Kvist (@isabellekvist) on

View this post on Instagram

???

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

GDJE NABAVITI VLASTITI PRIMJERAK

Ako chic Ceci natikače želite pogledati i isprobati uživo, dostupne su i u Zagrebu. Concept trgovina Garderoba na adresi Martićeva ulica 17 u ponudi ih ima od svibnja, dostupne su u crnoj i off-white boji, a cijena im iznosi 2.200 kuna.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube