PROMO

Suradnja Replaya i poznatog rugby tim rezultirala ekskluzivnom limitiranom kolekcijom

Nova kolaboracija Replaya i poznatog sportskog kluba

Poznati talijanski premium brend Replay lansirao je novo partnerstvo s jednim od najprestižnijih novozelandskih rugby timova All Blacks i postao službeni denimwear i formalwear partner All Blacksa, All Blacks Sevensa i Māori All Blacksa.

Brend Replay nastavlja praksu kolaboracija s poznatim sportskim klubovima pa se tako u portfoliju suradnji ovog puta pronašao i jedan od najprestižnijih rugby timova na svijetu. Modele iz ove ekskluzivne limitirane kolekcije možete pronaći u zagrebačkoj Replay trgovini u Arena Centru kao i na Replay web shopu.

Iz Replaya poručuju kako su izuzetno uzbuđeni zbog kolaboracije s legendarnim rugby klubom kojeg odlikuje velika strast i predanost sportu i s kojim dijele zajedničke vrijednosti, tradiciju i težnju prema izvrsnosti. Predstavnici poznatog rugby tima također su podijelili oduševljenje suradnjom s brendom kojeg krasi kvaliteta, inovativnost i s kojim imaju odličnu sinergiju i suradnju. Partnerstvo između velikana mode i ragbija popraćeno je i brojnim marketinškim aktivnostima i rezultiralo je kreativnom projektima i ovom ekskluzivnom capsule kolekcijom.

Replay All Blacks baloner 3400,00 kuna

Replay All Blacks chino hlače 1270,00 kuna

Replay All Blacks jeans 1610,00 kuna

Replay All Blacks košulja 1690,00 kuna

Replay All Blacks sako 2120,00 kuna

Osim suradnje sa samim timom, brend Replay također je definirao suradnju s Beaudenom Barettom, koji je okrunjen nagradom najboljeg svjetskog rugby igrača godine, dvije godine za redom. U ovom četverogodišnjem partnerstvu Barett će igrati ključnu ulogu u promotivnim aktivnostima.

Podsjećamo, limitiranu kolekciju možete pogledati i kupiti na Reverto web shopu i u Replay trgovini u Arena Centru.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba