KOSA

Super vijesti. Salon Ruža ima novu online trgovinu i dostavlja u cijelu Hrvatsku

Zagrebački salon ima novu online trgovinu iz koje možemo naručiti omiljene proizvode

Vrijeme je godišnjih odmora kada svi uživaju. Osim kose. Daleko ste od svojeg frizerskog salona, a sol, vjetar i znoj nisu baš u nekom prijateljskom ozračju. No, dok ste vi na godišnjem i kosa može biti sretna, njegovana i lijepa.

Ukratko, ukoliko ste na godišnjem odmoru, to ne znači da ne možete uživati u svojim personaliziranim ritualima njege. Oni vam, zahvaljujući Ružinim ekspertima, stižu na kućni prag – bez obzira u kojem se dijelu Hrvatske nalazili. Nedavno je otvorena Ruža online trgovina s ključnim proizvodima prestižnih brandova za snažnu, njegovanu i zdravu kosu poput Kérastase i Aveda te s individualiziranim konceptima Ruža Colour Mix, Ruža Hair Spa i Ruža Nail Spa Po Mjeri.

Da podsjetimo, Ruža saloni osmislili su koncept Ruža Home Hair Lab & Nail te #RužaDelivery i time omogućili da nam profesionalni hair SPA tretmani (inače dostupni samo za salonsku uporabu) sigurno stignu na kućnu adresu.

Jer za savršenu boju ključno je imati snažnu, njegovanu i zdravu kosu, a ona je rezultat zdravog vlasišta. Zato tijekom ovog #stayhome perioda, kažu, ne bi bilo loše vrijeme iskoristiti i za njegu kosu te u sklopu Ruža Home Hair Laba napraviti terapiju od četiri do šest Hair Spa tertmana prema svojim potrebama. Profesionalni hair SPA tretmani, inače dostupni samo za salonsku uporabu, sigurno stižu na kućnu adresu zahvaljujući #RužaDelivery usluzi. Evo vodiča Ružini eksperata kako do besprijekorne kose u intimi vlastitog doma.

1.ONLINE KONZULTACIJE

Svakim danom od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati Ružini eksperti dostupni su za online i videokonzultacije kako bi u što većoj mjeri pomogli u brizi i njezi kose, ali i noktiju, ruku te stopala kod kuće. Kontaktirajte ih i dobit ćete individualne savjete za njegu i bojanje.

2. #RUŽA HAIR SPA PO MJERI

Godišnji odmor ne bi bilo loše iskoristiti za terapijski pristup i Hair Spa tretmane kako bi se kosa dubinski obnovila, nahranila i osnažila te detoksiciralo i pomladilo vlasište. Jer ne zaboravimo: savršena boja i kosa rezultat su zdravog vlasišta.

A sve to počinje nakon konzultacija i individualne preporuke profesionalni Hair SPA tretmana i proizvoda koji iz Ruže beskontaktno stižu na kućni prag. Riječ je o profesionalnim proizvodima jačeg i koncentriranijeg djelovanja, inače dostupnih jedino za uporabu u salonu.

Dakle, sada je pravo vrijeme da riješite probleme, ali i da uživate u dubinskoj njezi kose uz poznate profesionalne Ruža Signature Hair Spa rituale: Kerastase Fusio Scrub, Keratase Fusio Dose, Kerastase Genesis, Ruža Fibroplastika te Ruža Color Gloss, ili pak Aveda Detox, Aveda Fill Me In, Aveda Nutriplenish te Aveda Kheraorganic redizajnirali su i učinili dostupnim za provođenje kod kuće.

3. #RUŽA COLORMIX PO MJERI

Bojanje kose, vrlo je kompleksan zadatak jer je bitno razumjeti status pigmenata odnosno koliko su promijenjeni te koliko je kosa prije tretirana. Iz tog je razloga bitno izmiješati prave omjere pigmenata i nijansi za savršenu formulu – za što je potrebno veliko znanje, puno, puno prakse i iskustva. Zato biti top kolorist, nije lak zadatak pa je Ružin tim sa preko 1 000 000 koloracija odlučio svoju ekspertizu učiniti dostupnom kroz online konzultacije i svoj koncept Ruža Home Hair Lab i Color Mix po mjeri.

Ideja je da se boja kod kuće (i na godišnjem odmoru!) na što bolji način održava, da se na pravilan način oboji kosa i pokriju sijede, kako ne bi došlo do neželjenih crvenih odsjaja i prevelike promjene pigmenata.

Prvi korak do savršene boje jest da se obave online konzultacije kod Ružinih eksperata i boja stiže na kućni prag. Vrlo je važno tako pripremljenu boju baš za vas nanijeti kroz pola sata. I ,da, za bojanje će vam trebati: rukavice, češalj za dijeljenje kose, ručnik za zaštitu odjeće te odjeća za kojom, ukoliko kapne boja, nećete plakati.

RUŽA TEHNIKA NANOŠENJA BOJE:

  • Bojanje kose dijelimo na bojanje izrasta ili bojanje cijele kose. Bojanjem izrasta smatramo ako je izrast veći od dva centimetra. Kako bi bojenje bilo što uspješnije, kosu je potrebno podijeliti u sekcije.
  • Prvo razdijelite kosu po sredini glave, započnite s nanošenjem boje uz rubove lica te po razdjeljku. Zatim, neka svaka sekcija prednjeg dijela glave, od sredine glave pa do uha s jedne i druge strane bude maksimalne debljine 1 cm za precizno nanošenje boje. Kada završite prednji dio, krećete od profila pa sve do vrata. Vodoravnim sekcijama na stražnjem dijelu najbolje ćete omogućiti detaljno nanošenje i upijanje #RužaColorMix boje.
  • Boja treba stajati 35 minuta, nakon čega je potrebno dodati vodu i emulzionirati , odnosno utrljati boju po cijelim dužinama i tjemenu te ostaviti da djeluje još pet minuta.
  • Zatim kosu isprati i nanijeti proizvode iz Ruža Hair SpA po mjeri te koristiti Dyson Magic Wrap za savršeno stiliziranu kosu.

Što se tehnika bojenja tiče, najbolje je ili samo osvježiti boju uz Ruža Color Gloss za sjaj i glossy efekt i naglašavanje pramenova i trodimenzionalnosti boje ili bojati korojen kod onih koji imaju sijede. Nikako nije preporučljivo raditi bilo kakve tehnike pramenova, jer one koji su trend danas poput Soft Colour, Babylights, Bronde, Eclipting…, izrazito su zahtjevne i nemoguće ih je dobiti kod kuće.

Iz tog razloga je, kažu iz Ruže, i osmišljen Ruža Home Hair Lab i Color Mix po mjeri kako bi ženama pružili stručnu potporu i način kako da održavaju svoju boju i kosu tijekom ovog perioda.

#BeGoodToYourHair #BeGoodToYourNail

Cijelu ponudu Ruža online trgovine razgledajte ovdje i imajte na umu da dostavljaju u cijelu Hrvatsku i to besplatno.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba