NOVI MODELI

Stigla nam je nova Reebok MYT kolekcija namijenjena snažnim ženama željnim jedinstvenog stila

Nova Reebok kolekcija ujedinila je žene iz cijele Europe

U kampanji koja je snimljena na ulicama Londona, Berlina i Pariza Reebok je predstavio svoju najnoviju MYT kolekciju koja poziva žene da žive život punim plućima pokazujući te istovremeno istaknu svoj jedinstveni stil. Jedna od ambasadorica ove kolekcije je i modna ikona Jourdan Dunn, zagovornica ženske neovisnosti i individualnosti kojom ova kampanja odiše.

Njome se želi žene potaknuti da se ne boje poigrati modom te da se odvaže pokazati svoje istinsko lice te biti samopouzdane u teretani već i u ostalim aspektima svog života. Za ovu jedinstvenu kolekciju namijenjenu svim stilovima, a u kojoj su glavna obilježja printevi zaslužan je Morgen Kohn.

REEBOK FLEXAGON 699,00 kuna

WOR MNSHFT TRIBACKBRA-PAD 219,00 kuna

WOR MYT TANK 199,00 kuna

WOR MYT ENGINEERED TIGHT 349,00 kuna

WOR MYT KNIT WIDE LEG ANT 379,00 kuna

WOR MYT TERRY OTH 419,00 kuna

WOR MYT SMLESS PADDED BRA 299,00 kuna

WOR MYT TERRY SHORT 219,00 kuna

U novoj MYT kolekciji namijenjenoj aktivnosti u teretani, ali i izvan nje pronaći ćete razne modele topića, grudnjaka, hoodie majica, kratkih hlača, tajica, hlača i još puno toga. Zasigurno ćete biti zamijećeni zbog istaknutih logotipova, jarkih boja, odvažnih printeva te modernih krojeva koji će vam pomoći da i na tom području stvorite vlastiti stil.

Nova MYT Reebok kolekcija već je sada dostupna u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Reebok FitZone/Arena Centar, Top Sportu, Sport&Moda i Intersportu.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba