MODA

Stigla je nova Ganni kolekcija i već je jasno da će biti hit

Danski brend ima novu limitiranu kolekciju kreiranu za Selfridges

Danski brend Ganni već je nekoliko godina veliki hit među trendsetericama diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Njihovi su komadi cjenovno u rangu brendova pristupačnog luksuza iako se redovito nalaze uz bok velikih dizajnerskih brendova kako na tjednima mode tako i u online trgovinama i magazinima.

Nova kolekcija koju je kreirala kreativna direktorica Ditte Reffstrup nazvana je Let’s Go Outside, a inspirirana je, kaže Reffstrup za Vogue, kampiranjem u divljini sjeverne Danske. Kolekcija donosi 30 komada među kojima su štepane jakne, lepršave haljine i veste koje možete nositi preko njih, pa čak i boca za vodu, deka za piknik, bilježnica i slični detalji koje biste mogli ponijeti na piknik u divljini. Uz to, većina je komada izrađena od održivih materijala odnosno od organskog pamuka, recikliranog poliestera ili reciklirane gume.

Let’s Go Outside kolekcija kreirana je ekskluzivno za Selfridges te se tamo, ali i na stranicama brenda, može kupiti. Cijene se kreću od 30 eura za set pastela do 275 eura za štepani prsluk. Nisu svi komadi još dostupni, stoga ako ih želite pozorno pratite njhov web.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba