LJEPOTA

Stigla je nova beauty kolekcija Lady Gage koja se od danas može naručiti. Imamo proizvode i cijene

Prošlog tjedna smo najavile kako će Lady Gaga uskoro prodavati svoj beauty brend Haus Laboratories isključivo na Amazonu, a proizvode možete naručiti od danas

Lagy Gaga je prije nekoliko mjeseci najavila da priprema svoj brend beauty proizvoda, a fanovi su se odmah razveselili. Kao i kod mnogih poznatih, bilo je samo pitanje vremena kada će izbaciti ovakvu liniju. Proizvodi brenda Haus Laboratories mogu se naručiti od danas, isključivo na Amazonu, a prodaja kreće od 17. rujna. Ime Haus pojavljuje se i u sloganu ‘Our Haus. Your Rules.’

View this post on Instagram

THIS IS FOR YOU. ? Ready for a first glimpse at our product line-up? This is just a sneak peek – promise we'll reveal more in the coming days ? INTRODUCING HAUS of Collections Six *special* collections curated by our founder, @ladygaga, just for you. Each collection includes one of each of our self-expression tools along with a reusable clutch (see it in insta stories now!) GLAM ATTACK: All-over liquid shimmer powder A highly pigmented, longwearing all-over color amplifier RIP LIP LINER: A lip liner to die for A creamy, demi-matte, highly pigmented lip pencil LE RIOT LIP GLOSS: An ultra high-shine multidimensional lip gloss Cruelty-free & vegan, because we love animals and you HAUS LABORATORIES officially launches for pre-order on July 15 on hauslabs.com + amazon.com (Prime Day for Prime members)

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Linija uključuje šest Haus kolekcija u različitim bojama, a u svakom se nalazi sjajno sjenilo Glam Attack, kremasti ruž za usne RIP i sjajno sjajilo za usne Le Riot. Svaka od kolekcija ima svoje ime koje je osmišljeno na temelju različitih osobnosti što također predstavlja i različite nijanse.

Tako su imena kolekcija Haus of Chained Ballerina, Haus of Goddess, Haus of Rose B*itch, Haus of Rockstar, Haus of Dynasty i Haus of Metal Head. Svaki od proizvoda se može naručiti i zasebno u dva primjerka ili kao kolekcija. Super je stvar što proizvodi stižu u torbici koja se može ponovno koristiti, a svi su veganski i nisu testirani na životinjama.

Objavljivanje kolekcije bilo je potpuno u stilu Lady Gage, uživo na Amazon Primeru, a izgledalo je tako da je ona, uz svoju dugogodišnju vizažisticu i kreativnu direktoricu brenda, Sarah Tanno, objašnjavala formulaciju svakog proizvoda, odakle je stigla inspiracija te kako uopće koristiti proizvode.

Olovke za usne 170,43 kuna

Sjajila za usne 209,76 kuna

Sjenila 235,98 kuna

Kolekcija 321,20 kuna

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba