MODNI TEST

Stalno nosim istu trenirku pa sam zabilježila sedam lookova za rad od kuće

Jedna trenirka i sedam kombinacija za posao kod kuće

Stalno visim u istoj trenirci koju sam si kupila prije koji mjesec za jogu. Ispostavilo se da sam zbog povrede vratne kralježnice bila primorana stati, a onda nas je pogodila pandemija koronavirusa što je ujedno značilo i izolaciju, odnosno život u stanu. Kako sam ih navukla, tako sam ih nosila gotovo stalno, sve druge opcije koje imam nisu mi toliko udobne. A i oni koji rade samnom znaju da često furam trenirku na posao, pogotovo petkom.

Radi se o crnom modelu najmekših hlača na svijetu koje i nose naziv soft touch, a kupljene su u trgovini Oysho. Dolaze u nekoliko boja, cijena im je 259,00 kuna, a ja sam ih, očito, vrlo brzo isplatila. S obzirom na to da već šest tjedana radimo od kuće, možemo si dozvoliti da radimo u krevetu u pidžami, ali priznajmo si, bolje se osjećamo kad navučemo barem T-shirt. Poneki sastanak ili kava na Zoomu, možemo se i počešljati.

Moja prijateljica koja živi u Milanu i ima još više ograničenu slobodu kretanja nego mi, kaže kako svako malo stavi naušnice i malo se pogleda u ogledalo da vidi je li sve kao prije. Tako sam i ja. Pa imam sedam kombinacija jer sam imala i radni vikend.

PONEDJELJAK

UTORAK

SRIJEDA

ČETVRTAK

PETAK

SUBOTA

NEDJELJA

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube