BEAUTY TEST

Stalno kupujete krivu nijansu pudera? U Zagrebu sam testirala uređaj koji će to promijeniti

Testirala sam YSL Modiface, uređaj koji omogućuje isprobavanje šminke bez testera

Pandemija koronavirusa malo nas je udaljila od ljudi, ali i od stvari. Trudimo se što manje dirati stvari izvan našeg doma, nepotrebno prevrtati proizvode koje je netko možda već sto puta pipnuo, a kupovinu smo isto tako počeli malo izbjegavati i koncentrirali smo se na online narudžbe. Ipak kada je u pitanju odabir šminke, ako ne znamo točno što tražimo, potreban je odlazak u fizičku trgovinu kako bismo odabrale savršen proizvod. Isprobavanje ruževa sada nam se posebno ne da, a beauty brend YSL tome je doskočio na originalan način.

POTPUNO NOVI NAČIN ISPROBAVANJA ŠMINKE

Aleksandar Selak

YSL je luksuzni beauty brend koji je na tržište doveo jedan potpuno novi način isprobavanja šminke bez upotrebe testera. Na tržištu je neka dva mjeseca, a radi se o uređaju pomoću kojeg možete isprobati sve proizvode koji se nalaze u trgovini na polici. Ideja je da se svakom kupcu ponudi novi način isprobavanja šminke koji ne uključuje testere i da se novi pristup tehnologiji prepozna i u svijetu ljepote. Vrlo je jednostavan za korištenje, a u nastavku čitajte kako funkcionira.

Aleksandar Selak

Sve što trebate je stati ispred uređaja, točno u sredinu i dovoljno blizu da vas prepozna. Nakon toga odabirete želite li se gledati kao u ogledalo ili podijeliti lice u dva prozora kak biste bolje vidjeli efekt šminke koju probavate (efekt: prije – poslije). Onda kreće onaj zabavni dio, a taj je isprobavanje do mile volje. Od nijansi tekućih pudera, korektora i osvjetljivača pa sve do tuša za oči ili maskare. Mene su naravno najviše zanimali ruževi, jer poznato je da YSL ima jednu od najvećih paleta nijansi, ne znam samo kada bi sve to stigla isprobati.

Ja sam počela krcati na sebe sve i svašta (svaki korak možete vratiti baš kao undo), a baš me zanimalo koji mi osvjetljivač najbolje pristaje i još jednom se uvjerila u Touche Eclat kojem je nemoguće naći zamjenu, a moja nijansa je Porcelain. Ruž koji me se najviše dojmio je Rouge Pure Couture The Slim, isprobala sam nekoliko nijansi i favoriti su Contrary Fuchsia i Rosewood Oddity.

Aleksandar Selak

Potpuno novo iskustvo koje mi se svidjelo i koje je i bez pandemije koja nam sjedi na glavi dosta dobro rješenje, pogotovo ako ne volite isprobavati proizvode na svojoj koži. Ugodno sam iznenađena što mogu sve odraditi sama, ali naravno ako zatreba pomoć tu su uvijek educirane prodavačice i prezenterice brendova koje će vam rado uskočiti u pomoć i riješiti dilemu.

Trenutno je YSL Modiface postavljen na tri prodajna mjesta, u Mulleru na Trgu bana Josipa Jelačića, u Arena centru te centru City Center West, ali uskoro će se i rotirati po drugim poslovnicama.

 

 

 

 

————————————————————————————————————————————–

Uključi se u naše veliko istraživanje, ispuni anketu i osvoji Arena Centar poklon karticu od 1000 kuna za shopping

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube