VIDEO INTERVJU

Sonja Kovač o tome koliko je teško doći na svjetske Tjedne mode, kako se priprema za njih, te u čemu izlazi pred street style fotografe

Popila sam kavu sa Sonjom Kovač koja mi je otkrila svoje sljedeće destinacije za putovanja, ali i neke od svojih najboljih outfita koji su oduševili svjetske street style fotografe

Modnu blogericu i glumicu Sonju Kovač na Instagramu prati nešto manje od pola milijuna ljudi. Impresivna je to brojka, a svoje pratitelje primarno je oduševila svojim hrabrim modnim odabirima i kombinacijama koje im svakodnevno servira. Sonja uz smisao za modu ima itekako i jako dobar smisao za humor, u što smo se i sami uvjerili na snimanju ovog priloga.

Uvijek nasmijanu i raspoloženu Sonju bilo je teško uloviti budući da je stalno negdje na putu. Iskoristila sam priliku između njenog povratka iz Australije i Novog Zelanda gdje je pomagala i volontirala životinjama koje su stradale u stravičnim požarima te odlaska u svjetske modne prijestolnice na tjedne mode pa smo se jedno sunčano prijepodne našle u omiljenom nam Velvet cafeu.

Ovo mi je bio jedinstveni povod da je ispitam sve što me zanima o njenom stilu, omiljenim brendovima, ali i da iz prve ruke saznam koji će to komadi biti glavni hit na ulicama svjetskih metropola. Kako je izgledalo naše druženje ispunjeno pozitivnom energijom i smijehom provjerite u videu.

Zahvaljujemo Velvet caféu na gostoprimstvu i ustupljenom prostoru za snimanje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba