BEAUTY TEST

Smrznuti stikovi za lice sve su popularniji u svijetu ljepote. Napravili smo svoje

Kate Moss samo je jedna od onih koje u svojoj beauty rutini obavezno koriste led

Bilo bi super kad bismo se svako jutro probudili i zaronili lice u zdjelu ispunjenom ledom i svježim krastavcima. Rutina je to koju navodno nikad ne preskače model Kate Moss koja je i dan danas mnogima uzor u odijevanju, ali i sveukupnom izgledu. Potapanje lica u sudoper čini je budnom, a trljanje kockice leda po koži je jedan od najjednostavnijih i možda najjeftinijih načina da naša koža od jutra izgleda besprijekorno. Mnogo je dobrobiti koje led pruža, od poticanja cirkulacije pa sve do minimiziranje podočnjaka s kojima se većina žena bori.

Sve to zvuči dobro, ali postoji i elegantniji način kako svako jutro možemo udovoljiti svojoj koži i podariti joj blistavi izgled. Led možemo smrznuti u silikonskim modlama za sladoled i dodati im sastojke koji će ciljano riješiti problem koji imamo. Na stranici Dream Skin tvrde da je to neizostavna rutina Koreanki i tamo smo našli nekoliko recepta koji su nas inspirirali. Kombinacija ruže i mlijeka dobra je za sužavanje pora, limun je zaslužan za posvjetljivanje kože, naranča omogućava bolju apsorpciju seruma, a jagode su dobre ako imate problema s aknama.

RUŽA, JAGODE, NARANČA, LIMUN I MLIJEKO

Aleksandar Selak

Odlučili smo napraviti četiri različita stika, pa smo nabavili ružu, naranču, limun, jagode i mlijeko. Od oka smo ga sitno nasjeckali i pripremili za punjenje modli.

Aleksandar Selak

Nema puno filozofije kod izrade, sigurno ste barem jednom u životu napravili Cedevitu i stavili je na smrzavanje. Sami odlučujete koliko ćete sadržaja ugurati unutra, mi smo se trudili da bude ravnomjerno i da nam estetski izgledaju što bolje. Naranču, limun i jagode smo nasjeckali na malene komadiće, a onda smo to napravili i s laticama. Voće smo miješali s vodom kako je navedeno i u receptima, a latice ruže s običnim mlijekom.

Aleksandar Selak

Staavili smo stikove u zamrzivač i izvadili ih nakon nekih 24 sata. Trebalo nam je doslovce minuta da se mrvu otope i da ih možemo lijepo izvaditi.

Aleksandar Selak

Ok, relativno je koliko smo ih lijepo izvadili, ali za prvi put je to skroz ok. Očekivanja oko ovog mliječnog su bila nešto veća i romantičnija, ali što je tu je.

Aleksandar Selak

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba