LJEPOTA

Slani sprejevi su najbolji za postizanje valova u kosi. Skrećemo pažnju na ovih pet

Jednostavno se nanose i fino stiliziraju

Možete pretpostaviti da smo totalni ludi za beauty proizvodima u spreju i to sigurno nije daleko od istine. Osim osvježavajućih maglica i vodica, sa sobom volimo imati i slani sprej, posebno na godišnjem odmoru. Riječ je o spreju za kosu koji u većini slučajeva možemo koristiti i na mokroj i na suhoj kosi, a trebao bi stvoriti efekt valova.Ključno je da u sebi ima sol koja je lagano učvršćuje i najčešće ostavlja matirajući finiš, a frizura ostaje postojana dulje vrijeme. Ovisno o duljini kose možete se poigrati tako da je nakon nanošenja spreja zamotate u malene punđe i ostavile neko vrijeme pa raspustite. Efekt će biti još moćniji, a u nastavku donosimo pet saveznika koji mogu biti vaši ovo ljeto.

Davines, This is a Sea Salt Spray

Opis: Sprej koji će vam kosu pomoći oblikovati upravo u prirodne valove. Može se koristiti na suhoj ili mokroj kosi, a treba naglasiti i da proizvod ne sadrži umjetna bojila ni parabene. Miriši odlično.
Gdje kupiti: Opposite.hr
Cijena: 146,00 kuna

 

 

L’Oréal Professionnel, Tecni.Art Beach Waves

Opis: Teksturirajući slani sprej koji stvara efekt kose s plaže, ali koja nije gruba na dodir. Idealan za neposlušnu kosu, ostavlja matirajući efekt i ostavlja valove postojanim. Provjeren brend.
Gdje kupiti: Douglas.hr
Cijena: 129,00 kuna

 

 

Toni&Guy, Casual

Opis: Sprej sadržava laganu teksturu, stvara ležerno razbarušen izgled kose i ima tek blagu fiksaciju. Taman onakvu kakvu volimo ljeti. Dostupan je u dvije veličine, što ga čini super prizvodom za putovanja.
Gdje kupiti: Notino.hr
Cijena: 36,11 kuna

 

Balea, Sea Salt Spray

Opis: Kosa izgleda kao s plaže, ima matirajući efekt i podijeljena je u pramenove, ali nije masna. Za njegu se brinu glicerin i pantenol, a i cijena je stvarno super.
Gdje kupiti: dm
Cijena: 16,90 kuna

 

Pacifica, Beauty Salty Waves

Opis: Surferska kosa, lagana tekstura koja ne ostavlja kosu teškom, ali je i ne suši. Sto posto veganski proizvod koji miriši na bananu i kokos, a to nas kupuje iste sekunde. Želimo ga koristiti tijekom cijele godine.
Gdje kupiti: 149,23 kuna
Cijena: Cult Beauty

 

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube