MODA

Saznajte zbog čega su Emu modeli čizama toliko posebni i poželjni za nošenje

Savršeni modeli čizama za sigurni modni korak u ovoj godini

Mekani i topli, prepoznatljivi Emu modeli čizama nose se iz sezone u sezonu, iako se još uvijek oko njih lome koplja. Ove naizgled nezgrapne čizme postale su svojevrstan fenomen 21. stoljeća kao odjevni predmet koji opstaje kao najprodavaniji model svake zimske sezone.

Od lokalnih “it djevojaka”, holivudskih zvijezdi, blogerica ili svih naših frendica – zajedničke su im upravo krznene hodalice. Znalci vjeruju kako su zadržale svoju relevantnost ponajprije zbog udobnosti, koja svojim nježnim i ugodnim materijalima, poput premium merino vune i vodootporne ovčje kože, daje nevjerojatan osjećaj komfora i topline.

Njihov jednostavan dizajn čini ih idealnim za kombiniranje, čak i za najbržu opciju outfita, koji će biti usklađen u svega par minuta, a mi zaštićeni od hladnoće cijeli dan. Ovaj dugovječan modni trend također je i značajka moderne emancipirane djevojke, koja svoj komfort stavlja na prvo mjesto.

Ta djevojka čiji outfit čine Emu čizme može biti, a i je, holivudska zvijezda jednako kao i susjeda s drugog kata. Emu Australia brend je koji je odlučio zadovoljiti potrebe svih, jer svi zaslužuju nositi ono što je na samom vrhu u svijetu obuće.

Ako još uvijek niste sigurni, zaputite se u najbliži ShoeBeDo ili kliknite ovdje i počastite se novim parom Emu čizama. Koji, garantirano, neće biti i posljednji.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba