MODA

Rovinjski Salt Clothing u Hrvatsku je doveo poznati talijanski brend Kate Cate

Još jedan novi brend stigao je u ponudu rovinjske concept trgovine te je prvi put dostupan u Hrvatskoj

Nakon brendova kao što su Eres, Laura Urbinati i Feel Me Fab, rovinjski concept store Salt od sada u ponudi ima i kožnu galanteriju talijanskog brenda Kate Cate. Taj je poznati talijanski brend sada prvi put postao dostupan u našoj regiji, kažu nam Chiara Fumagalli i Luca Franchini iz Salta, a u njihovoj je ponudi za sada dostupna nova kolekcija za proljeće i ljeto 2021. godine.

Kate Cate inače je talijanski brend kožnate galanterije koji je 2017. godine osnovala manekenka Caterina Ravaglia, a cilj joj je bio u prvom planu predstaviti tradiciju ručnog rada s kožom koja se u Italiji njeguje stoljećima i prenosi s koljena na koljeno.

“Ideja je da ponudimo selekciju torbi, šešira i remena koji će ukrasiti, naglasiti i personalizirati svaku kombinaciju i stil te se sjajno može kombinirati s čuvenim brendovima u ponudi Salta kao što je Eres”, kaže Chiara Fumagalli iz Salta.

Kate Cate obožavaju trendseterice diljem svijeta koje nose njihove remene, torbe i šešire ukrašene kožnatim detaljima, a tko ih sve nosi i kako to izgleda otkrijte u nastavku.

Jeanette Madsen

Alex Rivière

Alex Rivière

Elena Perminova

Caterina Ravaglia

Caterina Ravaglia

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba