HRVATSKA MODA

Robert Sever predstavio novu pret-a-porter kolekciju Vasilisa

Poznati hrvatski brend donosi nam novu kolekciju

Ovu pret-a-porter kolekciju čini 40 odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane s nakitom i modnim detaljima u total look. Lookbook nove kolekcije vrelo je suvremenih, jednostavnih i pristupačnih vizuala čime ovaj brend nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

“Ova kolekcija je po mnogočemu posebna za mene osobno, ali i za sam rad brenda. Prije svega još je jedna kolekcija u godini u kojoj slavimo punoljetnost brenda, a koju smo proslavili tako što smo pokrenuli u potpunosti proizvodnju unutar brenda. Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen, i izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada brenda”, rekao je Robert Sever.

Sever je još istaknuo: “U ovoj kolekciji koristili smo široku paleta materijala, od nježne čipke, vune i pamuka, preko stonewashed jeansa pa sve do mekanog baršuna i brokata. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih kapa Moskovljanka koja je ovog puta izrađena od vunenog materijala. Nastavno na stilski smjer brenda, suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima izradili smo ovu kolekciju koja ženama osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju chic i profinjeno tijekom dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je za kombiniranje, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost, a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima.”

U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever brenda Iva Marušić i Ana Stanković iz Talia models. Cjelokupni styling lookbooka zaokružen je obućom iz Hogl asortimana. Kreacije su vam dostupne u Robert Sever Showroomu u Vlaškoj 68.

 

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba