VIJESTI

Razveselila nas je vijest da ćemo omiljene Elemis proizvode moći kupiti po sniženim cijenama. Evo o čemu se radi

Black Friday stiže i u Elemis

Mesnička 8 je adresa gdje kupujemo svoje omiljene Elemis proizvode i radimo svoje tretmane lica i tijela, a u tjednu Black Friday na istoj adresi moći ćemo ostvariti popuste na njihove proizvode i do 50 posto. Svi Elemis proizvodi dostupni su tamo, a Elemis terapeute možete pitati i oko savjeta kako njegovati kožu, koje proizvode koristiti jer će oni rado odgovoriti na sva pitanja.

Bilo da je riječ o hidrataciji kože, njezi protiv bora ili nekoj drugoj problematici, na ovoj se lokaciji možete informirati oko svakodnevne njege kože lica i tijela, a sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Ovaj luksuzni spa brend na tržištu je već 28 godina i vodeći je u industriji jer klijentima pruža klinički dokazane proizvode i terapije. Svi Elemis proizvodi su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode pa s time i svojim mirisima daju jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima.

Posebno smo uzbuđene oko odlaska u Elemis u tjednu od 25.11. do 30.11. jer ćemo tada svoje omiljene čistače, serume, kreme, proizvode za tijelo i poklon pakete Elemisa koji su kroz godine postali jedni od najutjecajnijih proizvoda protiv starenja kože koje je industrija ikada imala, tada moći kupiti po sniženim cijenama do 50 posto.

Oni kojima njega protiv bora još nije potrebna, svoje omiljene proizvode će sigurno pronaći u Elemisovoj vegan friendly liniji Superfood. Ta linija proizvoda iznimno je bogata hranjivim tvarima i antioksidansima te je pogodna za vegane. Hrani kožu izvana prema unutra zahvaljujući moćima koncentrirane superhrane za optimalno zdravlje kože. Rezultat je prirodno svježi izgled koji jednostavno ne može biti lažan, a proizvodi se mogu koristiti već od dvadesetih godina života.

Pronađite svoje Elemis proizvode u Mesničkoj 8 u Zagrebu od ponedjeljka do petka od 11-19 sati ili subotom od 10-14 sati.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba