MODA

Poznati hrvatski klub za surfanje na valovima izbacio je fora liniju odjeće. Doznale smo više

T-shirti, hoodice, majice bez rukava itd. iz Kohola Wear kolekcije dolaze s prigodnim surf motivima. Jako su fora

Ekipa koja stoji iza Kohole, prvog hrvatskog kluba za surfanje na valovima posljednje desetljeće provela je većinu svog vremena na plažama Atlantika surfajući i radeći posao iz snova. Kroz cijeli taj proces imali su prilike upoznati i veliki broj zanimljivih ljudi, ali i proširiti svoje vidike. Kako mi govore, bilo im je posve prirodno da nakon deset godina organiziranja surf kampova pokrenu i svoju liniju odjeće te dodataka inspiriranih oceanom i bezbrižnim trenucima na plaži.

“Odlučili smo širiti vibru plaže i kada nismo u njenoj blizini, tako da je naš brend Kohola Wear inspiriran oceanom te želimo da naša kolekcija podsjeća na surfanje i plažu i u svakodnevnom gradskom životu. O ovom side projektu smo već dugo razmišljali, ali između dvije destinacije surf kampova u Portugalu i na Kanarima nikako nismo imali dovoljno vremena” objašnjava vesela ekipa iz Kohole u čijoj modnoj liniji možete pronaći pamučne T-shirte, majice bez rukava, hoodice, kako za žene tako i za muškarce dok su neki modeli uniseks.

Sve dolaze u bijeloj ili sivoj varijanti s nekim zgodnim prigodnim ljetnim surf motivom ili grafikom, a cijene im se kreću od 169 kuna do 344 kune (kod prve kupnje uz kod KOHOLAWEAR15 kupci ostvaruju i popust od 15 posto). Za ovaj potez su se odlučili, dodaju, zbog nemogućnosti organizacije proljetnih kampova uslijed pandemije koronavirusa, a poručuju i kako stižu još neki fora noviteti koji će isto tako biti podsjetnici na ljetne dane sa soli u kosi i pijeskom pod nogama. Kohola Wear kolekciju možete pogledati ovdje.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube
Više s weba