Look

Postoje traperice koje odgovaraju svakoj figuri, ali imaju listu čekanja na kojoj je već 3 tisuće ljudi

Traperice su uvijek u modi, a ove sezone nosi se gotovo sve – od trapezica do skinny jeansa visokog struka. Ipak, jedne su se traperice nametnule kao ultimativan hit

Mom jeans, skinny jeans, traperice visokog struka, trapezice, traperice s izvezenim detaljima… Na ulicama trenutno možemo vidjeti najrazličitije modele traperica i svi izgledaju jako kul i trendi ukoliko ih znate dobro iskombinirati (dovoljna vam je bijela majica).

Veliki test haljina: Probale smo 7 najvažnijih modela koji se nose ove sezone

Odgovaraju svakoj figuri

Reformation

Ipak, model traperica koji je trenutno jedan od najpopularnijih na svijetu je definitivno onaj brenda Reformation. Riječ je o trapericama koje imaju tričetvrt nogavice koje se šire u lagani trapez. Koštaju 128 dolara, oko 800 kuna, i na listi čekanja trenutno imaju 3000 ljudi. Također, traperice dolaze u svim veličinama.

Mogu se nabaviti i kod nas

Reformation

Osim što laskaju figuri, posebno ukoliko ih kombinirate na štikle, ove su traperice kvalitetne i izrađene od recikliranih materijala. Ako se i vama sviđaju, razveselit će vas činjenica da Reformation dostavlja u Hrvatsku, a najavili su kako će se ovaj model kroz nekoliko dana ponovno naći u prodaji.

Prati S1 i na našim društvenim profilima:

Facebook Instagram YouTube